FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO Mircea Rednic, conferință devastatoare! Atac la Hagi: „«Specialiștii» sunt prietenii Viitorului, normal că nu văd ofsaidul!” + a venit cu faza controversată printată pe carton!

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 15:07

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a susținut o conferință de presă tăioasă, în care s-a legat din nou de arbitrajul lui Marcel Bîrsan din înfrângerea suferită luni de Poli Iași contra Viitorului, scor 1-2

Tehnicianul Iașiului, Mircea Rednic, a făcut spectacol la conferința de presă. A venit „înarmat” cu un carton pe care a printat faza golului marcat de Viitorul ca să demonstreze că reușita nu este regulamentară.

Mircea Rednic: „Normal că «specialiștii» au zis că e gol valabil”

„Puriul” continuă să acuze că golul de 1-1 marcat de Viitorul a fost validat în mod eronat, atacându-i pe experții în arbitraj care au afirmat la TV că decizia „centralului” a fost corectă. Rednic face referire la foștii arbitri Cristi Balaj și Ion Crăciunescu. 

„Normal că «specialiștii» au zis că e gol valabil. Ultima dată când l-am văzut pe Cristi Balaj, era cu Gică Popescu la Fratelli (n.a - club de noapte din București). Iar Crăciunescu e prieten cu cei de la Viitorul. 

E normal să-i dăm «Regelui» ce e al «Regelui». Eu am vorbit cu un arbitru din Belgia, care s-a consultat cu un mare arbitru de acolo și mi-a spus că este ofsaid clar la golul Viitorului”, a declarat Rednic. 

Antrenorul celor de la Poli Iași a reclamat faza din care Viitorul a restabilit egalitatea. Totuși, decizia dictată de brigada lui Bîrsan a fost una corectă deoarece mingea a fost jucată cu capul de un fotbalist al celor de la Poli Iași. 

VIDEO Mircea Rednic, conferință devastatoare! Atac la Hagi: „«Specialiștii» sunt prietenii Viitorului, normal că nu văd ofsaidul!” + a venit cu faza controversată printată pe carton!

Ce spune regulamentul

VIDEO Mircea Rednic, conferință devastatoare! Atac la Hagi: „«Specialiștii» sunt prietenii Viitorului, normal că nu văd ofsaidul!” + a venit cu faza controversată printată pe carton!

DOUĂ PENALTY-URI REFUZATE ÎN POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

„Centralul” Bârsan n-a prins cea mai bună zi a sa. Pe final, bucureșteanul le-a refuzat ambelor echipe câte-un penalty clar. Constănțenilor la un fault al lui Șerban asupra lui Zoua, ieșenilor la intrarea lui Căbuz la Breeveld.

4a fost nota primită de Marcel Bîrsan în GSP pentru prestația avută în partida de luni seara. Golurile Viitorului au fost regulamentare, însă „centralul” nu a dictat două penalty-uri (câte unul pentru fiecare echipă)

Mircea Rednic a analizat situația granzilor și golul lui Ianis Hagi: 

...despre Dinamo: „Nu e corect ce se întâmplă acolo. Bugetul a fost asigurat doar din drepturi tv și sponsori. Nu e normal să dea fanii bani la echipă”. 

...despre Moruțan: „În loc să își ia apartamente, jucătorii din ziua de azi cheltuie banii pe toate prostiile, pe mașini de sute de mii de euro. Își iau Gucci, Mucci, Lucci sau mai știu eu ce”. 

...despre golul lui Hagi jr: „S-avem răbdare cu Ianis. A debutat și în Belgia cu gol. Pentru el e mai bine în Scoția, unde joacă doar 2 echipe”.

Vezi și: 

Ioanițoaia după scandalul de la Poli Iași - Viitorul: „Nu vreau să cred că Rednic nu stăpânește regulile jocului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
dansy
dansy  •  08 Februarie 2020, 10:20
Postat de Damu Stere pe 07 Februarie 2020, 23:54

am si eu o nelamurire daca din capul jucatorului de la iasi mingea intra in poarta era gol sau ofsaid pentru ca in momentul pasei 4 jucatori de la viitorul erau in ofsaid

Hahaha! Tu nu ai habar de fotbal daca pui o asemenea intrebare!!!!!

dansy
dansy  •  08 Februarie 2020, 10:18
Postat de Mihai Nistor pe 08 Februarie 2020, 00:01

Eu stiam ca in momentul in care paseaza cont. Nu daca atinge vantul mingea. In Italia sa anulat un gol exact la fel. Mometul pasei cont. Long life the King.

In momentul pasei arbitrul de tusa nu stie daca mingea va fi lovita de un jucator al atacului asa ca asteapta sa vada daca este jucata de atacant sau nu.Iar daca mingea este jucata mai intai de un fotbalist din aparare(cum este cazul aici) nu este offside.Asa este regulamentul taica!

dansy
dansy  •  08 Februarie 2020, 10:15

Rednic nu are fair play deoarece mingea a venit din capul unui jucator de la Iasi.Cred ca nici regulamentul nu il stie. Are scoala hotilor de ls Dinamo!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează