FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic îl ironizează pe Deian Sorescu: „Nu s-a trezit bine, cred”

Deian Sorescu, Dinamo
Deian Sorescu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 17:28

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic (56 de ani) nu a apreciat declarațiile fundașului său, Deian Sorescu, 21 de ani, cel care a mărturisit că va fi greu pentru el și pentru coechipierii săi să își găsească motivația în play-out-ul Ligii I.

Nu s-a trezit bine, cred. Eşti profesionist, eşti plătit, normal că ne-am fi dorit să fim în play-off, dar dacă eşti în play-out...

Am spus care este obiectivul nostru în această perioadă, să formăm o echipă puternică pentru sezonul următor. Cred că el nu a înţeles mesajul meu" a declarat Rednic când a aflat de afirmația lui Sorescu (21 de ani).

Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I pentru al doilea sezon consecutiv.

„E dificil să jucăm al doilea an la rând în play-out. Nu mai e aceeaşi motivaţie, e o dezamăgire, dar trebuie să facem totul pentru a câştiga play-out-ul”
Deian Sorescu, fundaș Dinamo

Citește și: 

Verdict clar la Dinamo: cine e de vină pentru ratarea play-off-ului

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  28 Februarie 2019, 19:10

Sorescu,are o atitudine de jucator resemnat,dar si dezamagit,el a fost unul din cei care au ,,muncit" cam meci de meci si putem spune ca manifesta o usoara blazare..Raman la parerea ca locul sau nu e in spate,oricat ar vrea Rednic,nu are calitati certe de aparator,si ar putea claca,cu pasul spre consacrare,pe un post stingher pt.el!

cneius
cneius  •  28 Februarie 2019, 19:02

Articol scris pe genunchi. Declaratia spune de fapt : "...dar trebuie să facem totul pentru a câştiga play-out-ul”

dogred10
dogred10  •  28 Februarie 2019, 18:24

Are dreptate Rednic, pai si acum ce sa facem bai Sorescule, sa nu ne mai prezentam ca oricum nu mai avem obiectiv ?? Din contra, obiectivu vostru acum incepe, in playout sa aratati ca meritati sa ramaneti la Dinamo pentru campionatu urmator ( cand se va pune pret pe lupta la titlu si intrarea in playoff), acest playout este un test pentru voi, unde nu e stres,nu e presiune, acum se va vedea cine merita sa ramana si cine nu merita. Tu si cand aveam sanse la playoff jucai ca o prajina, sa fie oare de la faptu ca stiai ca mergem in playout ?? Ma indoiesc sincer.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează