FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - OŢELUL 1-0

VIDEO Misiune îndeplinită » Mediaşul a obţinut o victorie mare în faţa Oţelului, scor 1-0

Vitinho a marcat unicul gol al partidei.
Vitinho a marcat unicul gol al partidei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 09:49

Oamenii lui Pustai au lovit de patru ori bara, dar Vitinho a reuşit golul izbăvitor. VEZI AICI IMAGINI VIDEO!

Startul meciului i-a găsit pe Cristi Pustai şi Dorinel Munteanu aproape umăr la umăr în încercarea de a-şi impulsiona jucătorii. Partida a avut ritm, dar nu şi goluri. Pleşca şi Brăneţ, altădată coechipieri la Poli Iaşi, au securizat porţile.

Pleşca a scos formidabil de sub bară, la reluarea lui Punosevaci (15), iar Brăneţ l-a blocat pe Vitinho scăpat singur spre poartă (20).

Cînd portarul Oţelului nu a mai putut interveni, s-a opus bara la şutul în forţă al lui Ciucă (30) şi Sîrghi, cu o intrare kamikaze la bomba lui Avram (33). Şi Issa Ba a nimerit doar transversala (35)!

După pauză, s-a jucat pe contre. Todea a tras tare, mingea deviată a lovit din nou bara (53). A urmat a patra bară, cu ghinionul lui Gheorghe, dar imediat Vitinho a înscris din cădere (73) şi Gazul pare că a scăpat de grijile retrogradării.

INBOX

- Cristi Bud a efectuat un control medical în Ungaria. Medicii i-au comunicat jucătorului că recuperarea după operaţia de la genunchi a decurs normal, dar i-au recomandat să nu forţeze reapariţia pe teren în finalul acestui sezon.
- Vitinho a jucat cu infiltraţii la meciul de aseară. Pustai nu a avut nici un atacant la dispoziţie şi l-a forţat pe brazilianul care a ratat cîteva antrenamente în această săptămînă. Şi Muntean a fost schimbat în minutul 15, din cauza unor dureri la genunchi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mediash
mediash  •  05 Mai 2012, 12:46
Postat de terminatorul2 pe 04 Mai 2012, 03:53

Bravo Gazule , bate-ti pe Dinamo si Rapid si uitam de blaturile din tur !!!

cu dinamo a jucat de mult...

222222
222222  •  04 Mai 2012, 10:08
Postat de terminatorul2 pe 04 Mai 2012, 03:53

Bravo Gazule , bate-ti pe Dinamo si Rapid si uitam de blaturile din tur !!!

"Bate-ti" merge doar cand vrei sa spui "bate-ti c..." sau "bate-ti obrazul". E greu cu folosirea corecta a limbii romane! Stelistii isi imagineaza ca obtin un loc fruntas cu sprijinul altor echipe, prin metoda valiza sau bricheta. Steluta a ajuns rau daca fanii se roaga de Medias sa bata alte echipe pentru a le face lor loc. Halal!

terminatorul2
terminatorul2  •  04 Mai 2012, 03:53

Bravo Gazule , bate-ti pe Dinamo si Rapid si uitam de blaturile din tur !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează