FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO MM Stoica, model pentru un conducător de club din play-off: „Îmi place, nu total, dar îmi place cum își apără echipa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 13:22

Janos Bokor este unul dintre cei mai noi conducători de club din fotbalul românesc. Oficialul lui Sepsi a vorbit despre modelele pe care le are. Printre ei se numără MM Stoica, Ionel Dănciulescu și Daniel Stanciu. De la fiecare ar lua câte ceva. 

Îmi place de MM Stoica. Nu total. Dar îmi place cum își apără echipa și cum intervine când trebuie să intervină. Îmi place Daniel Stanciu, e OK pe partea asta.

Îmi plac și mulți președinți diplomați. Nu-mi plac oamenii care nu respectă fotbaliștii. Dar eu zic în fotbalul românesc sunt oameni buni de fotbal. 

De la MM aș lua rezultatele pe care le-a avut. Dănciulescu e mult mai gânditor, mai diplomat. Domnul Stanciu puncte puncutul pe i atunci când trebuie”, a zis Janos Bokor pentru GSP.Ro.

VEZI ȘI:

VIDEO Cine e Ianos Bokor, managerul lui Sepsi Sfântu Gheorghe! Fost fotbalist, acum om de afaceri: „Controalele lui Marin Barbu m-au făcut să investesc în taxi-uri” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  10 Aprilie 2019, 18:58

Ce model ? că bate suporteri si face puscărie .... caută altul.

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  10 Aprilie 2019, 16:55

Doua *** ce isi fac cariera prin *** de inalt nivel

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Aprilie 2019, 16:24

Așa model, așa elev. “ fotbalul românesc au conducători”

Vezi toate comentariile (3)
Comentează