FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

VIDEO Momente incredibile în Liga 1 » Medicii de pe ambulanță au refuzat să îl transporte la spital! Care a fost motivul

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 12:32

Francezul Aissa Laidouni (21 de ani) a suferit o accidentare în debutul partidei dintre FC Voluntari și Viitorul Constanța, încheiată cu victoria oaspeților, scor 2-1.

Imediat după lovitura primită în figură, Laidouni a fost direcționat către ambulanța din afara stadionului, pentru a fi transportat la spital. Aici a întâmpinat un obstacol. Fără vreun act la el, medicii au refuzat să purceadă către spital.

Translatorul a încercat să îl ajute, adresându-se medicilor: "E vreo problemă dacă vă dau buletinul meu?"

S-a lovit de refuzul categoric al medicilor. Înainte ca situația să fie clarificată, a avut loc un dialog ireal în care a fost implicat un membru din staff-ul ilfovenilor.

"Hai că facem în felul următor. Putem să stăm și mergeți după meci, luați documentul, și mergeți apoi la spital. Nu e o urgență, nu moare", fusese soluția de avarie găsită de oficial.

Soluția izbăvitoarea a venit din partea unuia dintre oamenii de pe ambulanță, care a cerut o poză cu pașaportul francezului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lukasoil17
lukasoil17  •  26 Noiembrie 2018, 19:32

Wellcome to Romania!

adi2008
adi2008  •  26 Noiembrie 2018, 14:05

Cand incepe un cutremur, nu va repeziti pe scari. Verificati mai intai daca aveti buletinul in buzunar.

parsca.parsca
parsca.parsca  •  26 Noiembrie 2018, 13:33

(Si) din cauza asta izbucnesc in plans toti imigrantii clandestini (sirieni, afgani, irakieni) cand afla ca au ajuns in Romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează