FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI ACHITAT ÎN CAZUL VALIZA

VIDEO Mureşan despre achitarea lui Becali: "S-a dat liber la valize! Noi n-o să premiem niciodată" :X Au făcut-o însă în 2004!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 19:16

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a vorbit despre decizia de achitare a lui Gigi Becali în cazul Valiza, declarînd că se teme de apariţia premierilor pe finalul acestui sezon.

"Cred că prin această decizie se dă liber la valize, dar în acelaşi timp consider că şi judecata este corectă. Pînă la urmă este vorba de o judecată la cel mai înalt nivel. Ne-am informat şi noi şi am aflat că premierea nu se incriminează nici în alte ţări cu fotbal mai dezvoltat decît al nostru.

Premierea este însă imorală şi incorectă pentru că în final duce la alte lucruri mai complicate. Ne temem de valize pe finalul campionatului, pentru că acum, dacă s-a achitat, este liber la valize", a spus Iuliu Mureşan, conform Mediafax.

2012: "Niciodată nu vom premia!", 2004: "Şi noi am mai stimulat adversarii altor echipe"
Mureşan a mărturisit că se teme de apariţia unor alte valize pe final de campionat. Totuşi, preşedintele ardelenilor e sigur că echipa sa nu va apela la premieri niciodată: "Dar noi nu o să facem niciodată aşa ceva. În primul rînd pentru că este imoral şi în al doilea rînd pentru că nu dorim să ne risipim banii pe aşa ceva. Noi vrem să cîştigăm numai prin munca noastră pe teren", a spus Iuliu Mureşan.

Oficialul CFR-ului a uitat însă că în 2004, anul în care CFR Cluj a promovat în Liga 1, a recunoscut că echipa sa a premiat adversarele contracandidatelor la promovare: "Lupta a fost cinstită din partea noastră. Sigur că şi noi am mai stimulat echipe, adversarii Jiului şi adversarii celorlalte contracandidate, dar altceva n-am făcut". (Vezi mai jos VIDEO, de la 1:20)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
silviu74
silviu74  •  04 Iunie 2013, 19:38

Comentariul tău...Paszkany a pus pe masa dinamoviştilor 1,5 milioane de euro, Borcea şi ceilalţi acţionari promiţîndu-le jucătorilor doar o treime din sumă Foto 1 Derby-ul Dinamo - Steaua a pus aseară în joc sume de bani fabuloase. Pentru prima dată în fotbalul românesc, la o singură partidă au fost aruncate pe masă 6 milioane de euro. De unde a provenit această sumă incredibilă? În primul rînd, Dinamo a avut promişi dinspre Cluj nu mai puţin de 1,5 milioane de euro. Efortul financiar l-a făcut Arpad Paszkany, totul în dorinţa de a opri Steaua în drumul spre titlu. Borcea i-a anunţat pe jucători că vor avea cîte 30.000 de euro în cazul unei victorii, adică un total de o jumătate de milion de

gazistu
gazistu  •  18 Aprilie 2012, 11:01

sa nu uite CFR ca noi iam bagat in A in 2004 asa ca sa nui mai aud...am facut egal sau iam batut pe jiul chiar la ei acasa.

cerber_nz
cerber_nz  •  18 Aprilie 2012, 10:21
Postat de domodo pe 18 Aprilie 2012, 09:03

oare d-l muresan NU STIE CA SUNT PROBE CA AR FI PROMIS MULTI BANI CA CEI DE LA GALATI SA CISTIGE MECIUL CU STEAUA?chiar daca procuratura ii ajuta SUNT PROBE IN ALTA PARTE !!!!sa se astepte la o "SURPRIZA"!!!!

Alta vorba care suna sub forma de amenintare. Pai haideti odata cu dovezile alea. Altfel poate "oricine" spune "orice' despre "oricare" echipa!!! Ca de ex: Borcea a facut o criza,infarct sau aproape, trebuind sa fie operat... pentru faptul ca "nasul" i-a cerut un milion de euroi pentru un "cadou" in meciul direct? Haide zambiti si sa vedem numai "meciuri de meciuri" cum se spune la "centru". No Servus Toc!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează