FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASA 1-1

VIDEO N-au antrenat ghinionul » Craiovenii au rămas doar cu un punct după meciul cu ASA, scor 1-1

Dumitraș a fost activ și-n ofensivă, însă n-a putut înscrie
Dumitraș a fost activ și-n ofensivă, însă n-a putut înscrie

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 00:00

Stăncioiu și șansa s-au împotrivit ieri unei victorii oltenești într-o confruntare pentru locul 6 din play-off cu mureșenii.

"Ghinionul nu-l pot antrena!". O maximă enunțată acum mulți ani de către Sorin Cârțu se pliază perfect pe ceea ce a fost ieri în Bănie, în repriza secundă. Sorinaccio a plecat de la CS Unversitatea, însă neșansa a pus un zid de netrecut în fața victoriei alb-albaștrilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ghinionul, lipsa concentrării în fața golului și Edi Stăncioiu au făcut ca meciul să se încheie cu remiză. O partidă între două pretendente la play-off, iar egalul ar putea cîntări decisiv cînd se va trage linie.

Greșeala se plătește

Mureșenii au avut prim-planul jocului în prima jumătate de oră. Romario Kortzorg (3) a anunțat că are poftă de fotbal, trimițînd un balon peste Bălgrădean și peste poartă. Un șut-centrare al olandezului, "Pufi" a respins aiurea în față, iar Jazvici (13), venit din spate, între Zlatinski și Vătăjelu, a taxat eroarea.

Bălgrădean a mai avut o ieșire rudimentară, tot după o centrare a lui Kortzorg, însă Voiculeț (32) a trimis mingea-cadou doar în bară. Scăpați de 0-2, "juveții" s-au pus pe muncă și au început să monopolizeze balonul.

Ocazii cît pentru 3 meciuri

Zlatinski (35) a șutat la colțul scurt, iar Ramiro Costa a reluat imparabil, învingîndu-și portarul și propria echipă. Bulgarul i-a centrat lui Dumitraș (51), pe lîngă bară. Stăncioiu (59) a pus o palmă de zile mari la șutul lui Curelea, unu contra unu. Nuno Rocha (73) n-a fost concentrat cînd Stăncioiu putea fi bătut.

Kay (76) a reluat cu capul la colțul lung, iar Bawab n-a fost în stare să trimită mingea în poartă din 30 de centimetri. Bancu (82) a centrat în fața porții, însă Bejan a respins din fața lui Nuno Rocha, care se gîndea că va marca atît de simplu. Zlatinski (85) a bubuit bara! În fine, Vătăjelu (87) a avut un șut înșelător, frumos, doar că balonul a refuzat cadrul porții.

"După bara lui Voiculeț, ne-am oprit, am avut un joc modest și-am suferit. Fundașii mei nu știu dacă ajung la autocar întregi la cît au avut de muncă. Nu știu dacă meritam un punct după aspectul total al jocului!"
Eduard Stăncioiu, portar ASA Tîrgu Mureș

"M-am simțit bine la Craiova, aici am trăit momente frumoase, dar și grele, însă am făcut un grup unit. Recunosc că am avut noroc acum, că plecăm cu un punct, fiindcă puteam pierde meciul pe final. A fost și ghinion la autogolul din care oltenii au egalat"
Pablo Brandan, mijlocaș ASA Tîrgu Mureș

"Mingea n-a mai vrut să intre în poarta mureșenilor, fiindcă am avut o sumedenie de ocazii. Ne supără că nu marcăm mai multe goluri la cîte oportunități ne creăm"
Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

"Știam ce poate Craiova, să nu uităm că Dinamo a luat trei goluri aici. Am obținut o remiză muncită, am avut și noroc în repriza secundă"
Cristiano Bergodi, antrenor ASA Tîrgu Mureș

"Eu sînt un om modest, dar să vedem clar că Universitatea joacă un fotbal spectaculos, unul dintre cele mai frumoase din campionat. Încă mai credem în play-off, sîntem la doar 3 puncte de locul 6. Meritam victoria"
Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova

"Am ratat incredibil, păcat că jocul spectaculos nu a adus și victoria. Nu renunțăm la ideea de a juca în play-off"
Andrei Dumitraș, fundaș CSU Craiova

csu asa 1 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
883137071780494
Doina Suciu  •  09 Noiembrie 2015, 11:08

macar aialalti nu au borfasii urmariti penal pentru hotii de milioane de euro. sau deocamdata nu sunt urmariti ceilalti. Exemplul perfect de fotbal mafiot, echipa inventata in campania electorala pdl si pe milioane de euro furati pentru familionul i.diotului lui florea vs. echipa inventata pentru pesedista si pentru renuntarea la denunturi.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 Noiembrie 2015, 10:24

ma bucur ca le-a mai inchis gura asta mare ,de nu se mai vazura si nu se mai auzira de cineva ca ei ,pui de lei si conationali a lui Suca .Silentium mai frate, ca nu sunteti cu va crezura-ti.Pacat ca nu mai e nea Marin saracu ,ca var fi dojenit un pic ,ca prea va dati mari .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Noiembrie 2015, 10:11

...Craiova nu mai sperie pe nimeni ca si echipa de fotbal ...obtinem niste rezultate izolate si traim din ele tot anul ...traiasca locul sapte !!!...un loc mediocru ...pentru o echipa mediocra cu un patron la fel si un antrenor care i mediocritatea in persoana ...suntem alaturi de voi pana la moarte si dincolo de ea ...ce putem face altceva ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează