FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL 0-0

VIDEO Nebunie în Giuleşti » Doi rapidişti eliminaţi în prima repriză cu Viitorul!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 22:59

Rapidiştii şi-au pierdut cumpătul la partida cu Viitorul, final 0-0, şi au rămas în nouă jucători în prima repriză. Daniel Niculae a văzut "roşu" direct în minutul 41 pentru o intrare dură. Două minute mai tîrziu, Josl a plecat şi el vestiare după ce a văzut al doilea "galben" pentru o intrare cu talpa asupra lui Cătălin Munteanu.

Click aici pentru VIDEO!

Ultima dată cînd giuleştenii au avut doi eliminaţi pînă la pauză a fost în ultima etapă a sezonului 2005/2006, cu Jiul Petroşani, pierdută la "masa verde". Atunci, tot Daniel Niculae a fost primul eliminat, în minutul 17, fiind urmat patru minute mai tîrziu de Marius Constantin.

După pauză, Vasile Maftei (50), Dani Coman (65) şi Romeo Stancu (76) au fost şi ei eliminaţi, după ultimul ”roşu” partida fiind oprită pentru că giuleştenii rămăseseră în numai şase jucători, sub limita regulamentară. ”Vişiniii” au cedat nervos la acel meci după ce aflaseră că Steaua, rivala în lupta pentru titlu, se distra cu FC Vaslui şi era aproape campioană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
sexilian
sexilian  •  03 Martie 2015, 05:53

nu a facut_-o nico cu intentie,se vede daca n-ai ochi de cioclu

scandautor
scandautor  •  03 Martie 2015, 00:53
Postat de badeadorian pe 02 Martie 2015, 22:54

Eliminari acoperite de regulament . Prima a fost practic o imprudenta , Daniel a atacat mingea cu mult entuziasm ... dar Banel a protejat viclean . A doua eliminare este mult mai justa , nu ataci de galben cand ai deja unul !!! Si nu conteaza in ce ritm se produc fazele de cartonas . Daca sunt de dat trei rosii in trei minute , ele se dau fara discutie. Rapidul a demonstrat insa ca si-a facut echipa rezistand in 9 jucatori !

Cerebral, echilibrat si obiectiv in comentariu - ca de-obicei. Cred ca ati rezumat corect cele doua faze. Plus ca nu-s de-acord cu unele pareri exaltate de pe-aici, cu "macelari", "rudimentari" si "huligani". Daca tocmai de Daniel Niculae se gaseste cineva sa spuna c-ar fi un jucator violent, atunci respectivul probabil nu se uita la fotbal, cel putin nu de multa vreme. Cred ca la amandoi a fost ceea ce spunea Cristi Pustai - exces de zel - cu un minus mai mare in cazul lui Josl, care si avea deja un galben, plus ca in faza celui de-al doilea nu era nevoie de interventie din aia neglijenta, faza fiind in jumatatea Viitorului, iar pericolul de contraatac nu atat

rozu
rozu  •  03 Martie 2015, 00:26

Nico se dovedeste a fi mai mercenar decat strainii abia veniti in lot...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează