FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Negoiță îi trage la răspundere pe suporterii lui Dinamo: „Clubul n-ar mai fi un cal de bătaie dacă ați renunța la două pachete de țigări”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 14:30

DINAMO // Aflat într-o situație disperată, Ionuț Negoiță încearcă să se agațe de orice oportunitate pentru a ceda acțiunile pe care le deține în prezent la Dinamo. 

După ce a dezvăluit că a negociat în zadar cu investitori de pe tot mapamondul, Negoiță speră ca una dintre grupările socios care gravitează în jurul clubului să facă pasul decisiv spre achiziționarea pachetului de acțiuni (n.a - Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, unde Cornel Dinu ocupă un rol important, și Asociația «DDB» sunt entitățile la care face referire Negoiță).

„Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau 20 de lei pe lună, dacă ar renunța la două pachete de țigări, clubul nu ar mai fi un cal de bătaie. 

Poate că suporterul dinamovist ar trebui să facă o platformă, ar trebui să se transforme în socios. Noi suntem în discuții și cu PCH și poate aceste asociații pot colecta online niște bani, se poate aduna o sumă frumoasă. Am fost deschiși cu societățile care încearcă să preia acțiuni.

Poate lucrurile ar putea merge mai departe. Trebuie să aveți voi mereu ceva de zis? «Negoiță a salvat, de ce a salvat, de ce a făcut, dacă a făcut?» Eu nu vreau să mai fac asta, de unde până unde? Este clubul meu sau cum? Nu înțeleg. De unde mentalitatea asta? Fotbalul nu e pentru mine, nu mai vin pe stadion de doi ani, sunt mereu înjurat, fotbalul e pentru cei mulți, pentru suporteri”, a declarat Negoiță, în cadrul conferinței de azi.

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
nealiniatul
nealiniatul  •  29 Octombrie 2019, 17:30

"Suporterii" nostri in general nu vor sa dea 1 leu sa sustina echipa favorita. Nici macar bilete la meciuri nu cumpara. Ei vor sa aiba fotbal platit de stat, sau de vreun fraier ca Negoita si altii. Asa ca este timpul ca Negoita sa plece si sa ii lase pe asistatii sociali sa strige prin piete, nu la stadion.

2808059145891574
Liviu Petre Scorus  •  29 Octombrie 2019, 16:58

Domnule Negoiță, nu imi aduc aminte să fi făcut bara-bara cu suporterii dinamoviști după ce ați vândut jucătoriica la piață. De unde atâta impertinență să cereți bani fanilor dinamoviști ???? Dumneavoastra ati adus clubul aici, nu suporterii, așa ca asumați-vă datoriile cum ați facut si cu beneficiile venite in urma vânzării de jucători/sponsorizărilor/drepturilor tv/ s.a.m.d.

sbfc
sbfc  •  29 Octombrie 2019, 15:49

Si mai este ceva... daca suporterul roman vine cu drag la stadion si incepe sa recite versuri din "poemele" Vadim Tudoriene la adresa vecinilor nostri maghiari, amenzile vor curge ca pe banda... Cine le plateste? Asociatia Cotizantilor sau ... Am observat ca au vandut si autocarul, probabil jucatorii se vor deplasa cu trenul...o sa fie foarte comod. Ce fotbalist sanatos la cap mai ramane sa joace intr-o echipa care nu-i garanteaza drepturile salariale... o sa trebuiasca sa astepte pana pun mana de la mana suporterii asa ca sa stranga de-o leafa, ca luna viitoare nu se stie...Aberatii marca Negoita. Asta si-a batut sistematic joc de Dinamo si de cei care iubesc clubul. Pacat domnule gropar Negoitza...Avem si noi la FCSB un nebun dar al nostru plateste, asa cum se crede el antrenorul antrenorilor, stapanul inelelor, atotputernicul, totusi e din alt film...joaca in alta liga. Domnule Negoitza lasa echipa si nu mai cere nimic, tu ai adus-o in halul in care se afla acum...ai si pretentii 1 leu plus minim 500.000 euro...adica sa plateasca altii in lucul tau JOS NIC'ULE

Vezi toate comentariile (9)
Comentează