FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CS SEVERIN 2-1

VIDEO Nemuritorul » La 35 de ani, Buga a fost iar MVP-ul partidei, cu un gol şi o pasă decisivă

Buga nu se vede golgeterul Ligii 1:
Buga nu se vede golgeterul Ligii 1: "Să fim serioşi, eu vreau doar să fiu sănătos!" // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 23:36

Trupa lui Ionuţ Badea a început partida cu CS Severin exact aşa cum a făcut-o şi etapa trecută, cu Viitorul Constanţa (2-2).

"Stegarii" au deschis scorul în secunda 75, cu 20 de secunde mai tîrziu decît în meciul cu dobrogenii. Autor, acelaşi Mugurel Buga, cel care, la 35 de ani, e de departe cel mai bun om al ardelenior în acest start de campionat.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Oltenii au simţit din plin şocul golului rapid încasat şi, practic, nu au contat în prima repriză. Pe acest fond, gazdele au dominat, dar, ca şi în prima rundă, nu au putut da lovitura de graţie.

Mutări inspirate
La reluare, severinenii au apărut pe teren mult schimbaţi în bine. Marian Bondrea l-a scos pe inexistentul Olah, iar înlocuitorul său, francezul Joel Thomas, a restabilit egalitatea în minutul 58: 1-1!

Alb-albaştrii de la malul Dunării au continuat să atace, însă Vancea nu a nimerit poarta din poziţie excelentă (63). În replică, Nasser putea păstra toate cele trei puncte sub Tîmpa, dar Marinescu a blocat inspirat trasorul acestuia.

Cînd meciul părea unul închis, braşovenii au dat lovitura finală: Iulian Popa a şutat de la 15 metri, mingea a lovit bara lui Marinescu şi s-a dus în poartă. "Steagul" are patru puncte din două etape, în care a întîlnit două nou-promovate în Liga 1.

"Mai avem nevoie de un atacant şi de un mijlocaş, sper să reuşim respectivele achiziţii cît mai repede. Cu Dinamo va fi un meci cel puţin interesant" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

"E bine că am cîştigat. Nu visez să devin golgeterul Ligii 1, hai să fim serioşi! Important e să fiu sănătos şi sigur voi mai înscrie" (Mugurel Buga, atacant FC Braşov)

"Am avut un arbitraj total potrivnic. E nemeritat acest rezultat, e a doua oară cînd pierdem în această manieră. Sper să ne descătuşăm cu prima victorie" (Marian Bondrea, antrenor CS Severin)

507610-caseta-brasov-severin.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
crss21
crss21  •  02 August 2012, 16:51

Dovada ca varsta nu este o limita, ci doar noi romanii am impus acest standard de varsta si s-a creat aceasta imagine a jucatorilor trecuti de 30 de ani.

prim_imperator
prim_imperator  •  28 Iulie 2012, 15:30

Nu e singurul de care si-au batut joc patronii din Bucuresti. Cum se face ca atunci cand au jucat la Brasov au facut-o bine, cum au ajuns la echipele din Bucuresti nu au mai aratat nimic? Si aici ma refer la Roman, Sburlea si chiar Chipciu.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  28 Iulie 2012, 12:56

a fost un mare talent de care si-a batut joc Copos!Brasovul arata bine,are posesia,atacuri bune,isi creeaza multe ocaziiv dar si rateaza mult,de aceea nu a castigat la Galati si acum a castigat greu cu 2-1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează