FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOȘANI 0-0

VIDEO No Fulop, no party! Fără Istvan, Botoșani a scos doar un egal la Mediaș: 0-0

Medieșenii nu au câștigat niciodată acasă împotriva Botoșaniului
Medieșenii nu au câștigat niciodată acasă împotriva Botoșaniului

Articol de - Publicat marti, 23 august 2016 00:00

Fără Istvan Fulop, accidentat în cantonament, Botoșaniul nu a mai găsit tempoul din meciul cu Timișoara și a scos doar un egal cu Mediașul lui Eric.

Vremea rea din țară a început de la Mediaș. Norii s-au așternut peste stadion, picăturile au început să cadă, iar meciul se anunța unul echilibrat. Așa a și fost, însă fără mari ocazii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apa din gazon ar fi trebuit să întețească viteza, însă doar a evidențiat limitele tehnice ale majorităţii jucătorilor. Lui Eric cu siguranță i-ar fi convenit un gazon uscat, însă cel mai probabil îl vom vedea pe brazilian la parametri normali după pauza competițională de la începutul lui septembrie. Momentan nu ne face să ne amintim de fazele de geniu din trecut.

Gazul a avut parte de o defensivă nesigură, însă Greab, titularizat în fața lui Pleșca, și-a făcut treaba la un șut extrem de violent al lui Astafei. Portarul și-a respins mingea în față, iar tabela n-a tresărit. Misiune îndeplinită.

Fazele periculoase au fost numărate pe degete. Zaharia a fost aproape să puncteze, însă din câțiva metri a trimis în bară. Meciul a fost o supă de intrări întârziate, proteste, șuturi mult pe lângă și încrâncenare.

Cu toate că partida a fost slabă, Gazul și Botoșaniul rămân echipe interesante, cu individualități și aspirații de play-off.

"Suntem mulțumiți de felul în care am început sezonul. Îmi pare rău că nu am marcat la ocazia avută, însă e bine că nu am pierdut"
Victor Astafei, atacant FC Botoșani

"Am făcut turul țării în ultima săptămână. Suntem obosiți, însă în deplasările de la Timișoara și Mediaș am luat 4 puncte și este foarte bine"
Nicolae Mușat, fundaș FC Botoșani

"De două etape nu vine golul și începe să devină o problemă. Am încercat eurogoluri. Un 0-0 nu poate fi prea spectaculos"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

100de meciuri au bifat Ichim și Vașvari în Liga 1 prin prezențele de aseară

gaz metan botosani 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
820809431327662
Un Cetatean Oarecare  •  23 August 2016, 19:55

Auzi si la jurnalistul asta : Apa din gazon ar fi trebuit să întețească viteza, însă doar a evidențiat limitele tehnice ale majorităţii jucătorilor. Bai nene, crezi ca Mediasul are gazon de liga 2? ai calcat pe el sa vezi cum e ? de unde apa ? bolovanule,habar n-ai sa scri un articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează