FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - OŢELUL 1-3

VIDEO Noapte bună, Braşov! » Gruparea de sub Tîmpa a fost răpusă şi de Oţelul, 1-3

Golul lui Buga (stînga) n-a ajutat-o cu nimic pe Brașov aseară
Golul lui Buga (stînga) n-a ajutat-o cu nimic pe Brașov aseară

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 22:50

Poetul Astafei şi puştiul Tudorie au adus victoria Oţelului la Braşov, complicînd serios situaţia gazdelor în clasament.

Braşovul avea nevoie de victorie împotriva Oţelului ca să nu se afunde şi mai rău în subsolul clasamentului. Totuşi, cei care au presat din primul minut au fost gălăţenii. Astafei a scăpat singur, dar a trimis peste, încercînd un lob (7), Lovin l-a încercat pe Iacob cu un şut de la distanţă (8), iar Dan Popescu a trimis în plasa laterală (11).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele nu s-au regăsit şi pînă la urmă Oţelul a profitat de spaţiile din defensiva galben-negrilor. Tudorie l-a lăsat singur pe acelaşi Astafei şi acesta a înscris (12). Replica braşovenilor n-a existat, iar Tudorie a dublat avantajul cu o lovitură superbă de cap (23)! 0-2 şi Braşovul simţea fiorii retrogradării.

Nu mult, pentru că la faza imediat următoare, Buga a readus speranţele cu un şut puternic din interiorul careului. 1-2! Pînă la pauză, Astafei şi Marquinhos au mai irosit două şanse clare de gol.

Semnalul deşteptării Braşovului l-a dat Marius Constantin. Intrat pe teren în minutul 34, fostul rapidist a fost eliminat în minutul 47. Totuşi, în inferioritate, braşovenii au început să joace fotbal.

Presiunea a crescut la poarta lui Goicoechea, Surdu (77), Machado (80) au trecut pe lîngă egalare. Finalul a fost unul interzis cardiacilor. Aganovici a lovit transversala şi în aceeaşi fază portarul Oţelul a mai avut o intervenţie salvatoare în faţa lui Mateiu (88). S-a terminat aşa!

Au cerut două penalty-uri
Gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă în minutul 59, cînd Buga a fost pus la pămînt de portarul Goicoechea, după ce braşoveanul dăduse mingea pe lîngă el. Arbitrul Tudor a lăsat jocul să continue, deşi reluările TV au arătat că se impunea dictarea unui penalty.

Cinci minute mai tîrziu, Grigorie s-a prăbuşit şi el în careu, după un duel cu Machado, dar arbitrul n-a dictat nimic. În schimb, "centralul" bucureştean i-a iertat pe galben-negri de o eliminare.

În minutul 36, Vagner a intrat tare asupra lui Sîrghi, fără a atinge balonul, cu talpa pe glezna adversarului. Tudor i-a arătat braşoveanului doar "galben", însă reluările TV au arătat că se putea dicta chiar şi eliminare.

Constantin l-a rupt pe Marquinhos
În minutul 47 Marius Constantin a avut o intervenţie întîrziată asupra lui Marquinhos. Iniţial, Tudor a dictat fault şi galben pentru braşovean, dar cînd a văzut cît de serioasă e accidentarea gălăţeanului l-a eliminat. Gălăţeanul a revenit pe gazon, dar în minutul 57 a părăsit terenul.

608353-brasov-otelul-1-3.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ntfo
ntfo  •  17 Martie 2014, 19:33
Postat de ultras.nationalist pe 08 Martie 2014, 18:36

Uite asa o echipa care a jucat fotbal in toate meciurile din liga 1 din acest sezon este cu un pas in liga 2 si echipe care nu joaca nimic si care nu au nici traditie,nici suporteri sunt ca si scapate de retrogradare,si aici ma refer desigur la Concordia,ACS Recas,Sageata Navodari sau Viitorul. Viitorul mai joaca in unele partide,ca si Concordia,insa atmosfera de la meciurile acestora de pe teren propriu este dezolanta,nu pot ajuta cu nimic fotbalul romanesc,Concordia nici in liga 3 nu ar merita sa joace la ce stadion si suporteri are. Hagi era de apreciat daca initia proiectul la Farul,dar asa sa mearga si el in liga 2. FC Botosani nici ea nu joaca nimic

Si ce vrei? Normal...daca pe plan sportiv reusesc sa se mentina in prima liga atunci nu inteleg care e frustrarea ta

dora
dora  •  08 Martie 2014, 22:23

Ce note...Cr Ionescu...il scoate din offside pe Tudorie la gol si il pierde pe drum pe Filp la ultimul gol ...ia 6. iar Marquinos care a construit f bine pina in momentul accidentarii doar 5...ce meci ati vazut?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  08 Martie 2014, 18:45
Postat de galben_albastru pe 08 Martie 2014, 11:51

ce bucurie pe brasoveni dupa meciu cu Petrolul, se bucurau mai mult pentru steaua decat pentru echiap orasului lor. Luati d'aici scalvilor, divizia B va paste. Pacat ade oras ca la fotbal sunteti sub chiajna!

Comentariu de persoana frustrata.Eu inteleg ca nu te asteptai ca Petrolul sa se impedice la Brasov,dar asta este,balonul este rotund. Afirmatia despre Steaua nu are nicio legatura,vine numai din frustrare,nu cred ca ai vazut cu cata ostilitate este primita Steaua la Brasov,iar din cate stiu eu fanii brasoveni sunt in relatii bune cu cei ai Rapidului. Cat despre faptul ca Steagu' ca echipa este sub Concordia arata faptul ca nu te pricepi la fotbal,pai de compara Cristea,Buga,Surdu,Mateiu,Paun,Szekey cu petardele Concordiei?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează