FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Noi dezvăluiri despre situația lui Rădoi: "Nu poate fi nici director sportiv! Cea mai mare calitate a lui este aceea că e finul lui Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 11:34

Mirel Rădoi este trecut în acte ca director sportiv al Stelei, pentru că nu deține licența PRO, care îi dă dreptul să fie antrenor principal.

Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei, a declarat că Rădoi nu poate ocupa nici această funcție pentru că nu a dat Bacalaureatul.

"Rădoi nu ar trebui să îi dea replica lui Șumudică, pentru că el nu este antreonor. Ar trebui să se ia la harță cu mine, că eu sînt director sportiv. Cea mai mare calitate a lui este aceea că e finul nașului.

Rădoi nu are voie nici să fie director sportiv și nu înțeleg de ce nu se sesizează nimeni. Inspectoratul Teritorial de Muncă ar trebui să facă ceva. Ca să fii director într-o societate, trebuie să ai BAC-ul luat. Așa scrie în fișa postului", a spus Lazăr la televiziunea sportro.

Și Sorin Cârțu îl critică pe Mirel Rădoi pentru că nu a dat examenele la timp! Cârțu este cel care l-a descoperit pe Rădoi și l-a promovat în Liga 1 la nici 19 ani. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (141)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Octombrie 2015, 18:40

radoi macar fata de nulitatea asta de om de la astra,are performante ca jucator,ca antrenor trebuie sa demonstreye ,e la inceput,nu cred in el,dar nu se stie

tandd
tandd  •  02 Octombrie 2015, 15:21
Postat de torinezul pe 02 Octombrie 2015, 14:40

Amice nu intelegi un lucru : nu poti fi angajat in ORICE societate comerciala pe un post care presupune studii ,daca nu faci dovada studiilor .Adica nu poti fi incadrat ca INGINER daca nu ai studii superioare de specialitate. Tu confunzi faptul ca o firma poate angaja pe oricine fara studii , insa nu pe orice post .avand insa libartatea de a-l retribui cu ce suma doreste .Adica eu ma angajez la firma fratelui meu pe post de paznic cu un salariu de 5000 euro / luna .Insa nu pot fi angajat ca inginer mecanic cu salariu de 5000 euro/luna pt ca eu am terminat stiinte economice .Intelegi sau e nevoie de desen ?

io-l angajez pe valahu cu 10mii pe post de shomer sa moara tot jijisp-ul de ciuda)))

samertx
samertx  •  02 Octombrie 2015, 14:46
Postat de Petre Ioan Cretu pe 02 Octombrie 2015, 14:43

Si care e diferenta intre unul cu bac si altul fara? Daca ar fi pe bune, atunci da. Si nu ca nu as ava carte, din pacate am prea multa si d'aia am o pensie mult mai mica decat da Becali ciubucuri la carciuma. Am auzit ca exista o fisa a postului de directorului sportiv, asa zice Gh. Lazar, care are doar bac-ul luat. Daca ar fi avut vreo facultate, fie ea facuta la Spiru Haret, ar fi zis ca ar fi obligatoriu facultate. La firma mea, sa zicem ca as avea, pot angaja pe unul ca imparat si sa nu aibe nicio clasa. Inginer nu-l pot angaja, pentru ca exista scoala pentru asa ceva, dar de scoala de directori nu am auzit. Inca.

Meseria e meserie și funcția, funcție. E plina țara de șefi, duce lipsă de executanți! :))

Vezi toate comentariile (141)
Comentează