FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO OFICIAL Unul dintre cei mai promițători tineri a semnat cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 19:22

Jovan Markovici, perla celor de la CSU Craiova, a împlinit astăzi 16 ani, fiind sărbătorit cu fast în vestiarul oltenilor.

Totodată, Markovici a semnat primul său contract de jucător profesionist.

Regulamentele LPF i-au interzis lui CSU Craiova să-l folosească pe Markovici până acum, tocmai pentru că acesta nu împlinise vârsta de 16 ani. 

El a debutat deja pentru CSU Craiova, la vârsta de 15 ani și nouă luni,  în meciul din decembrie  din optimile Cupei României cu Dacia Unirea Brăila, într-o partidă câștigată de olteni, scor 2-0. 

Momentan, Jovan Markovici este indisponibil, suferind în iarnă o accidentare gravă în cantonamentul lui CSU din Malta: ruptură de ligamente.

Markovici este născut pe 23 martie 2001, la Belgrad și are dublă cetățenie (română și sârbă), mama lui fiind româncă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Martie 2017, 06:12

uitati va bine la el ...chiar este jucator valoros ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează