FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA

VIDEO Ofsaid la primul gol al clujenilor, iar la reuşita a doua steliştii au cerut henţ

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 21:15

Băieţii lui Francisc Dican au deschis scorul în minutul 32 prin Vitor Bruno, însă reuşita sa a fost dintr-o poziţie de ofsaid. Şi la a doua reuşită a ardelenilor au existat probleme.

VEZI AICI VIDEO CU FAZE DE LA MECI!

Prima fază a CFR-ului a pornit de la 20 de metri de propria poartă, după ce Adi Popa a fost deposedat. Ardelenii au reușit apoi din 9 pase consecutive să-l pună pe Victor Bruno în poziție clară de finalizare. 

Însă în momentul centrării, mijlocașul portughez se afla în afara jocului (foto captură TV). Ofsaidul nu a fost semnalizat de tușierul Bogdan Gheorghe!

Golul doi e suspect de henţ

A doua reuşită a gazdelor a purtat numele lui Alexandru Păun, în minutul 80, iar din din reluări s-ar părea că atacantul clujenilor ar atinge mingea cu mîna la preluare.

15 secundedurează contraatacul gazdelor de la primul gol, din momentul recuperării și pînă cînd mingea intră în plasă.  Etapa trecută, Pandurii a scos un punct cu  Steaua pe Arena Națională (1-1) după ce Răduț a înscris la capătul a 11 pase consecutive!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
bombon
bombon  •  02 Noiembrie 2015, 20:32

Excelent! La cat a fost furata CFR in ultimii ani e binevenita aceasta greseala de arbitraj, probabil, neintentionata!

826172500833081
Pais Cornel  •  02 Noiembrie 2015, 10:16

vorba aia "smantana prea buna ,prea ca la tara" adica ofsaidul a fost prea vizibil ,prea ca la tara(adica la liga 4,sau daca vreti pe maidanul din cluj ca acolo nu se joaca pe ofsaid,dar in schimb se joaca pe henturi nu ca in liga1)

826172500833081
Pais Cornel  •  02 Noiembrie 2015, 10:00

nu sunt stelis t , dar golurile marcate neregulamentar sunt cu bataie pe astra pt. ca acolo joaca fratele arbitrului central .o delegare cat se poate de bizara si care poate afecta desfasurarea ulterioara a campionatului.gaman trebuie delegat la meciuri in care nu sunt implicate echipele care lupta pt. ramanerea in play off si care avantajeaza echipa astra si ar putea sa influenteze disputa din play -off,asa ca arbitrul gaman ar trebuie sa fie out din play-off si sa arbitreze echipele din subsolul campionatului si ulterior echipele care lupta pt. ramanerea in liga 1.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează