FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 2-0

VIDEO Old Dinamo rullz! Dănciulescu şi Niculae menţin "cîinii roşii" pe primul loc

Dănciulescu are două goluri marcate în acest sezon
Dănciulescu are două goluri marcate în acest sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 10:11

Tinerii sînt viitorul roş-albilor, dar prezentul este garantat de veterani, Dănciulescu şi Niculae păstrînd echipa lui Ciobi pe primul loc.

Pandurii au devenit o sperietoare pentru Dinamo. Din 2009, "cîinii" nu-i mai bătuseră pe gorjeni, iar în ultimele şapte partide îi învinseseră doar o dată, în rest o înfrîngere şi cinci remize. Roş-albii s-au hotărît să se scuture de trac o dată cu plasa lui Lazar.

Vezi aici rezumatul partidei Dinamo - Pandurii 2-0

Erori mari de arbitraj
Torje (10) a obţinut uşor un penalty, iar Cătălin Munteanu a ratat oportunitatea. Zece minute mai tîrziu, Marius Niculae a reuşit să marcheze după un un-doi cu Dănciulescu, dar asistentul Gaşpar a ridicat aiurea steagul! Gorjenii au sesizat că bucureştenii sînt vulnerabili pe zonă centrală, iar Vranjes (9 şi 26) a dat fiori după incursiuni rapide în careul roş-alb. Bakaj a fost iertat de eliminare după un fault dur, dar în minutul 33 a fost aproape de un eurogol cu un şut a la Del Piero.

Dinamo rămîne lider
New Dinamo trăieşte din inspiraţia veteranilor. Aşa a apărut golul: Niculae i-a pasat lui Dănciulescu (47), care a pus perfect latul pentru un debut furtunos de sezon. Diferenţa putea fi mai mare, dar "Săgeată" (56) şi-a lipt mingea de picior pînă a pierdut-o, iar Torje a ratat din toate poziţiile. Dorel Stoica putea debuta cu gol, dar "torpila" sa a trecut razant cu bara, apoi a trimis cu capul la doi centimetri de poartă! Torje (71) a mai scos un penalty şi Niculae a tras năprasnic. 2-0 şi Dinamo are maximum de puncte în Liga 1, nici un gol încasat şi aşteaptă cu încredere meciul cu Vorskla Poltava, de joi, din play-off-ul Europa League.

"Am jucat lamentabil. Am fost inexistenţi în partea secundă, iar jocul nostru a arătat de divizia B spre C. Arbitrajul a fost foarte slab, dar eu nu dau vina pe arbitraj pentru prostiile noastre!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am întîlnit la Dinamo cel mai unit şi puternic grup din cariera mea. Sînt trup şi suflet pentru acest club, îmi doresc să luăm titlul, pentru că-mi lipseşte un trofeu!" (Dorel Stoica, mijlocaş Dinamo)

"Îmi pare rău că am ratat acel penalty şi le-am dat emoţii colegilor! Le mulţumesc pentru că m-au "scos". Promit să mă revanşez în faţa lor" (Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (50)
teleghidat
teleghidat  •  15 August 2011, 14:04

asa se construieste o echipa noua...in jurul a 2-3 jucatori cum sunt Danciu si Niculae

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  14 August 2011, 21:33

De ce-ar fi fost blat acum si nu in anii trecuti, cand Dinamo astepta niste bani de la Pandurii pentru Ilie Iordache? Chiar nu mai avem voie sa batem Pandurii niciodata? Mie mi-a placut Dinamo, mai ales cel din repriza a doua. Mi-au placut mult Niculae si Danciulescu, pe care i-am criticat alta data pentru jocul slab. A intrat foarte bine in meci si Dorel Stoica, cred ca merita sa fie titular. Pana la urma e mai importanta viteza de circulatie a mingii decat a jucatorilor. E adevarat ca Stoica si Munteanu sunt lenti, dar cat mai e Torje acolo, compensam cumva. E imbucurator si faptul ca nu am luat gol, s-a vazut un plus prin intrarea lui Grigore, care a colaborat bine cu Maoti. Inceput bun.

valu4ever
valu4ever  •  14 August 2011, 15:11

primul blat din acest campionat,dinamo-pandurii.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează