FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Olimpiu Moruțan și-a provocat colegii: doar doi au acceptat

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 12:48

Olimpiu Moruțan (20 de ani), Iulian Cristea (25 de ani) și Răzvan Oaidă (21 de ani) se pregătesc și în vacanță, chiar dacă reunirea celor de la FCSB va avea loc pe 7 ianuarie. 

Ba chiar Moruțan și-a provocat colegii pe conturile de socializare la un exercițiu fizic destul de greu de efectuat: din genunchi să se ridice într-un picior. Cei provocați au fost Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Dennis Man. Primii doi au răspuns afirmativ, în timp ce „briliantul” lui Gigi Becali n-a dat niciun semn.

Iulian Cristea și Răzvan Oaidă au acceptat provocarea și s-au filmat în timp ce efectuau același exercițiu. 

Cantonament de 150.000 de euro 

FCSB merge în Spania și se va caza la hotelul Melia Banus, unul dintre cele mai luxoase complexuri din stațiune, situat în inima zonei Puerto Banus din Marbella. 

Nu mai puțin de 150.000 de euro au plătit steliștii pentru cantonamentul din Marbella. 

La fel ca și anul trecut, jucătorii lui Vintilă se vor caza la hotelul Melia Banus. Un complex luxos, unul dintre cele mai bine cotate din zonă, un stabiliment care dispune de toate condițiile de care are nevoie o echipă de fotbal. Terenuri de fotbal, piscină interioară, dar și exterioară, zonă de relaxare, sală de forță cu aparatură modernă, dar și o bucătărie dotată ca la carte.  

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  05 Ianuarie 2020, 19:13

Asteptam raspunsul genial al lui Ciobandante prin trompeta lui stricată, genialul Mimi Stoica

bisisica5
bisisica5  •  05 Ianuarie 2020, 13:55

Wooooooooooow !!!! Si oierul ce a spus ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează