FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CONCORDIA 2-0

VIDEO Oltenii, la prima victorie în acest sezon » CS U o lasă pe Chiajna fără meci cîştigat, scor 2-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2015 16:58

CS U Craiova a obţinut prima victorie din acest sezon abia în etapa a cincea împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-0.

Vezi meciul în format liveTEXT

CS U CRAIOVA - CONCORDIA 2-0
Au marcat:
Băluţă '51, Zlatinski '81

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Oltenii puteau primi penalty în minutul 27, cînd portarul Matache a avut o intrare urîtă asupra lui Ferfelea, însă arbitrul Iulian Călin din Argeş a lăsat jocul să meargă.

Scorul a fost deschis în minutul 51 de Băluţă, care a împins cu capul balonul în poartă. Tabela a fost închisă de Zlatinski cu un lob superb peste goalkeeperul ilfovenilor, cu 9 minute înainte de final.

După acest joc, oltenii au urcat pînă pe locul 6, cu 5 puncte, în timp ce Concordia a coborît pe poziţia a 13-a şi are doar două puncte.

Echipele de start:

CSU Craiova: Bălgrădean - Dumitraș, Acka, Popov (Izvoranu '7), Vătăjelu - Băluţă, Mateiu, Zlatinski, Ferfelea ( A. Ivan '51) - Bawab (Madson '67), Nuno Rocha
Rezerve: Straton, Achim, Hergheligiu, Bancu

Concordia: Matache - Bărboianu, Tincu, Sîrghi, Bucurică - Serediuc, Giurgiu, Bruno Madeira, M. Cristescu (M. Constantinescu '58) - Dina (Purece '66), R. Răducanu (Țîră '55)
Rezerve: Gudea, S. Pană, Mamele, Vagner

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1857266664498011
Laurentiu-Marian Negreţ  •  08 August 2015, 23:48

Felicitarii echipei Concordia pentru intrarea in sfanta cooperativa alaturi de clona csu-Psd.Dragi Romanii cred ca v-a fost foarte greu si a-ti dus lipsa cooperativei.Gata s-a intors si promite sa fie mult mai tare ca cea dinainte.Un meci aprig disputat ,cei 143 de spectatorii cu tot cu personal au mancat seminte pana i-a luat somincul.Cei 22 de fotbalistii atacu in valurii la o singura poarta.Clona trebuia sa castige cu orice pret si de aceia se juca doar la o poarta pentru a nu se face risipa de energie...Dati-va foc sau plecati in Botswana...Nu mai merge treaba cu copy/paste.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  08 August 2015, 20:47
Postat de samertx pe 08 August 2015, 20:15

Când îl văd pe Bărboianu îmi aduc aminte cum purta el banderola de căpitan la Dinamo, când mijlocaș la închidere, când mijlocaș dreapta, când fundaș dreapta, când fundaș central. numai vârf nu l-a încercat mentorul lui, cel mai anti-atomic cap de antrenor pe care l-a avut Dinamo, Stoican. :))

Cand ma uit la mine cel ce-a fost Am iesit rebelul fara rost ]Nu am trait decat pentru o zi Nu m-a mirat a fi.. Am pierdut si nici ca am stiut Zile-au fost un joc neintrerupt Nu am stiut decat sa uit mereu Ca maine voi fi tot eu

samertx
samertx  •  08 August 2015, 20:15

Când îl văd pe Bărboianu îmi aduc aminte cum purta el banderola de căpitan la Dinamo, când mijlocaș la închidere, când mijlocaș dreapta, când fundaș dreapta, când fundaș central. numai vârf nu l-a încercat mentorul lui, cel mai anti-atomic cap de antrenor pe care l-a avut Dinamo, Stoican. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează