FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Omul de afaceri care a fugit de Rapid: "Când am văzut ce s-a întâmplat, n-am vrut să mai aud de echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 14:30

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru român și fostul finanțator de la FC Vaslui, a dezvăluit la emisiunea LIVE GSP că la un moment dat și-a dorit preluarea Rapidului, dar s-a răzgândit când a văzut ce au făcut suporterii cu George Copos.

"Mie îmi plăcea de Rapid și eram foarte aproape de Rapid. Dar cum să te duci la o echipă la care atunci când finanțatorul are o problemă suporterii țipau la Judecătorie să-l aresteze pe Copos.

Din momentul ăla nici nu vreau să mai aud de echipa asta, nici nu-i mai pomenesc numele cât de dragi îmi erau. V-ați bucurat că a intrat Copos la pușcărie și voi ce faceți? Ați jucat în Liga a 4-a, Liga a 3-a, dar vă opriți în Liga a 2-a", a declarat Porumboiu la emisiunea LIVE GSP.

Citește și:  Schumacher, OUT! Daniel Pancu e noul antrenor al Rapidului! Cine îi va fi secund! + După Daniel Niculae, un alt fotbalist important se desparte de giuleșteni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gtn5
gtn5  •  01 Octombrie 2018, 20:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Octombrie 2018, 19:56
Postat de Munteanu Florinel pe 01 Octombrie 2018, 19:33

Va respect decizia dl. Porumboiu, Rapidul este o caciula prea mare pentru dvs. si ptr toti care dau tarcoale in jurul acestei echipe. Cat despre parcursul nostru prin ligile inferioare va rog sa nu uitati ca aceasta echipa Rapid, in anii ‘80 in divizia B aducea mai multi suporteri la meci decat jumatate din echipele din primul esalon adunate la un loc. Sincer, mi as dori ca Rapidul nostru sa se opreasca in B dar sa aiba frumusetea si linistea de atunci. Nici dvs. nici Copos nici multi altii nu va deosebiti de Bucsaru, Iancu etc. nu ati facut nimic pentru echipele pe care le ati condus ci doar le ati spoit, apoi v ati strans banii si ati fugit. Chiar nu va este rusine sa mai apareti in public?

Oho!!! Și asta poți să o mai spui o dată. O certifică un U-ist care în anii '80 pe vremea când era(m) student în București nu pierdea(m) nici un meci de-al lui Dinamo sau Rapid. Am fost și pe Ghencea de muuult mai multe ori decât muuulți așa ziși "suporteri" de-ai Stelei. Și rapidiștii ERAU și SUNT întradevăr ceva super special printre suporterii din România. RESPECT.

315983168888977
Constantin Petrescu  •  01 Octombrie 2018, 19:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează