FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 2-1

VIDEO One Manea Show » Intrat la pauză, Alin Manea a contribuit decisiv la victoria CSU cu Viitorul, 2-1

3 meciuri are Manea în L1: e la primul în acest sezon, până acum totalizase 15 minute
3 meciuri are Manea în L1: e la primul în acest sezon, până acum totalizase 15 minute

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 00:00

Victoria oltenilor e și a juniorului de 19 ani: intrat la pauză, a făcut faza de 1-0 și a mai pasat pentru două ratări uriașe.

Viitorul n-a contat, timp de o oră, la Craiova. Poate doar un șut al lui Florinel Coman, respins cu siguranță de Calancea. Însă a fost tasată de CSU, care a ratat marile ocazii și a marcat, la începutul reprizei secunde, două goluri!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciuluI!

Până atunci, în prima repriză, Ivan și Măzărache au ratat execuțiile când au scăpat spre poarta lui Buzbuchi, iar Boli a reușit o performanță rară. A scos două șuturi consecutive, grele, de pe linia porții. Autori, Nuno Rocha și Acka (29)!

Schimbare inspirată

Însă intrarea lui Alin Manea în locul unui Ivan accidentat şi complet absent a schimbat complet jocul. Și, după doar 17 secunde din repriza a doua, Craiova deschidea scorul! Internaționalul de juniori a făcut o fază excelentă pe partea dreaptă, a pasat în fața porții, de unde Bancu a deschis scorul.

După 10 minute, Măzărache a majorat avantajul și l-a lăsat mască pe Hagi. Vătăjelu l-a depășit pe un Marin de nerecunoscut, a centrat bine, Simon a reluat cu capul pe lângă Buzbuchi. 2-0 și Viitorul era anihilat.

Au încercat revenirea

A mai mișcat însă după golul lui Casap, lovitură liberă de la marginea careului. O fază ciudată, în care Nuno Rocha a stat pe linia porții, însă n-a putut respinge mingea și a deviat-o la colțul lung.

Iar până la sfârșit a ieşit în evidenţă același Manea. Remarcat, la 15 ani, pe când juca la Șoimii Buzău, culmea, la Cupa Hagi! I-a pasat din nou excepțional lui Bancu, acesta a scăpat singur și a lovit bara. Apoi, l-a găsit și pe Nuno Rocha, care a ratat foarfeca, și a încheiat cu un șut în cross, scos cu greu de Buzbuchi!

Craiova revine pe podium și, cu 12 puncte, e la egalitate cu Dinamo.

Madson trebuia eliminat!

În minutul 29, Madson, avertizat cu 15 minute în urmă, l-a faultat dur pe Cristi Ganea, care n-a mai putut continua partida. Fundașul stânga al Viitorului a stat întins timp de un minut și a fost înlocuit de Casap. Istvan Kovacs nu i-a arătat al doilea "galben" brazilianului, iertându-l de eliminare.

Podeanu, lovitură de start

Născut în Mehedinți, dar mutat în Craiova încă de la 7 ani, Dan Podeanu, antrenorul lotului de scrimă medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio, a dat lovitura de start ieri. Purtând un tricou cu numărul 8, acesta i-a pasat lui Andrei Ivan și a ieșit în aplauzele publicului.

"La Timișoara a fost lipsă de concentrare. Mă gândeam că, în meciurile cu Viitorul, am avut doar ghinioane, și acea accidentare, și trebuie să învingem"
Nicușor Bancu, mijlocaș CSU Craiova

"E un rictus, nu zâmbet, la câte emoții am avut. L-am văzut pe Manea în pregătire și știam ce poate. N-a fost ușor, îl puteam alege pe Vlădoiu, care jucase bine împotriva Astrei"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Meritam, poate, ceva în plus, pentru că în prima repriză am fost peste ei. Dar ne-am relaxat după pauză și s-a văzut"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

17ani are Carlo Casap, cel mai tânăr marcator al actualului sezon după reușita de ieri

6meciuri în toate competițiile disputaseră CSU și Viitorul: e prima victorie în 90 de minute a gazdelor de ieri

 csu craiova viitorul 2 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează