FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - POLI TIMIŞOARA

Video / Oţelul a învins Poli Timişoara cu 3-1!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Min. 8 - Viglianti ramane singur cu portarul si inscrie lejer

Min. 37 - Ciprian Deac executa senzational o lovitura libera, Popa ramane fara replica

Min. 81 - Daniel Stan il dribleaza pe Popa si inscrie in poarta goală

Min. 90+2 - Arman Karamian inscrie golul de onoare pentru Poli, cu un sut plasat din careu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (112)
 •  10 Aprilie 2008, 06:42

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

 •  09 Aprilie 2008, 23:22

Porumboiule, uar te-au vandut jucatorii? Nu poti sa recunosti ca asta e valoarea clubului tau? Numai comentatorii de la TVr1 au vazut un meci de spectacol....noi am vazut un meci de curtea scolii....Si apropo Dinamo nici cu arbitrii nu mai reusesc sa bata!Numai Craciunescu a vazut (si cu arbitru desigur) 11m real la faza aia.Se vede ca are solda dubla...

 •  09 Aprilie 2008, 23:17

bravo otelul ! o victorie meritata si muncita ! ......................................................... D U A L - S I M - suporta orice retea, ambele sim-uri sunt active in acelasi timp Dual bluetooth - ambele sim-uri pot fi folosite prin acelasi bluetooth Dual Camera – 2.0 MPX (spate) si 1.3 MPX (fata) GPRS class 12, WAP 2.0 Calitate Excelenta , Semnal Perfect, Business Class. .............................. I L G A S E S T I - P E - M Y G A D G E T - R O .......................

Vezi toate comentariile (112)
Comentează