FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA 1-0

VIDEO Oxigen » Trupa lui Stoican a bătut ASA și e pregătită de "finala" pentru Liga 1, cu ACS Poli

Batin s-a zbătut mult, dar n-a mai marcat, după ce runda trecută marcase de două ori // FOTO Adriana Brujan (Severin)
Batin s-a zbătut mult, dar n-a mai marcat, după ce runda trecută marcase de două ori // FOTO Adriana Brujan (Severin)

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 00:00

Știe Ionuț Popa ce știe de pune trofeul Cupei Ligii pe planul doi! După succesul de ieri al gorjenilor, duelul direct de marți, Poli - Pandurii, se anunță decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ieri, oltenii au avut noroc cu superexecuția lui Erico da Silva. Fundașul revenit după un an de absență și o mie de necazuri a urcat ca un veritabil decar și a tras de 3 puncte ca un brazilian ce este.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Rămâne de văzut acum cum îi vor mai duce șefii Pandurilor cu zăhărelul pe jucători pentru finalul de campionat, ca să-i țină conectați la banii din televizări.

Mureșenii au închis cât au putut de bine jocul, însă nu pot să se ridice mai sus de ultimul loc, antamat deja. Stoican a revitalizat o echipă abramburită și un club care-și permite să-l mai mențină pe Petre Grigoraș, da!, ca antrenor principal în acte.

"Noi ne facem datoria, jucăm fotbal, sper că se vede, mai departe e treaba conducerii. Sperăm să ne salvăm"
Erico da Silva, fundaș Pandurii

"Sunt mândru de băieții mei! Vrem să încheiem campionatul cu capul sus. Sperăm într-un meci mare și la Timișoara"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

2ani și jumătate trecuseră de la precedentul gol al lui Erico da Silva în L1, în noiembrie 2014 într-un meci cu Botoșaniul (1-2)

pandurii asa 1 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează