FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PANDURII 1-1

VIDEO Păcat de curent! » Ceahlăul şi Pandurii au jucat fotbal doar cinci minute şi s-au mulţumit cu o remiză: 1-1

Deivydas Matulevicius a fost marcatorul oaspeților
Deivydas Matulevicius a fost marcatorul oaspeților

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 23:05

Gazdele, încolţite de o pană de electricitate, au adus un generator de la Bacău pentru ca partida să se dispute. O luptă în noroi cu doar două goluri rătăcite în 90 de minute greoaie.

Cu pămînt ud pe tricourile pe care oricum nu desluşeşti numărul şi zăpadă de martie la marginea terenului, Ceahlăul n-a fost deloc ospitalieră. Şi-a aşteptat oaspeţii cu o pană de curent şi gazon imposibil!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima problemă s-a rezolvat cu un generator, starea terenului, nu. Aşa că ambele echipe au oferit o luptă de gladiatori cărora, din păcate, spectatorii nu le-au oferit clemenţă. Fiindcă au lipsit cu desăvîrşire din scenariul hibernal!

Au presat degeaba
Elenul Sialmas, cel care dăduse semnalul că la Piatra se joacă fotbal printr-o bară, singura ocazie a primei reprize, a deschis scorul după pauză. Însă Ze Maria a savurat primul său gol doar 5 minute: Răduţ şi Matulevicius au combinat frumos în careu, ultimul l-a bătut pe Calancea şi a egalat la unu.

În rest, şuturi răzleţe şi un presing aparent în finalul partidei la poarta lui Calancea, în care basarabeanul şi-a salvat echipa la ultima fază. Atît. Ceahlăul rămîne pe "roşu", departe de salvare, Pandurii nu se îndepărtează de plutonul periculos.

Faze identice, judecată asemenea
La golul de 1-0, Sialmas primeşte mingea la limita ofsaidului de la Ştefănescu. Deşi poziţia sa este la "mustaţă", arbitrul de tuşă a validat reuşita. La fel, în faza faza reuşitei de 1-1, Matulevicius a primit mingea asemănător, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

654236-ceahlaul-pandurii-1-1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Martie 2015, 14:33

"Pacat de curent"?...foarte tare titlu!:))In ultimii ani,ar fi trebuit sa jucam doar la lumina zilei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close