FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ

VIDEO Pandurii - U Cluj 3-0 » Gorjenii cîştigă ultimul meci al turului şi egalează Steaua în clasament

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 13:50

Pandurii au terminat turul de campionat cu o victorie împotriva Universităţii Cluj, 3-0. Dos Santos şi Shamsin au marcat pentru echipa lui Pustai.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Ai aici cele mai importante faze VIDEO ale meciului!

Gorjenii au început în forţă prima repriză. Lui Dos Santos (2, 9) şi Eric (7) le-a lipsit precizia. Borza a încercat să dea replica, dar şutul său a trecut pe lîngă poartă. Adrovici l-a exasperat cu Pustai cu impreciziile sale, ratarea incredibilă din cîţiva metri, după o respingere greşită a lui Veselovsky determinîndu-l pe antrenorul gorjenilor să-l schimbe pe atacant în minutul 25!

Lemnaru a ratat cea mai mare ocazie a clujenilor în minutul 29, cînd a şutat în Stanca, după ce a fost deschis bine în careu de Kovacs.

Intrarea lui Shamsin s-a dovedit inspirată, atacantul fiind mai periculos decît Adrovici. În minutul 58, Eric a pasat perfect pentru Shamsin, care l-a învins pe Veselovsky cu un şut pe jos.

În minutul 69, Eric a reuşit să înscrie, dar Balaci a anulat reuşita după o semnalizare a asistentului pentru un fault comis de Stanca la începutul fazei. Dos Santos marcat în minutul 85, după ce mingea trimisă de el cu capul a fost scăpată în poartă de Veselovsky. Reuşita a fost validată de această dată, iar dansul brazilian al tripletei Elton - Eric - Dos Santos a adus liniştea la Tîrgu Jiu.

Gorjenii au majorat diferenţa în prelungiri prin acelaşi Dos Santos, care a înscris cu un şut plasat din interiorul careului, după o pasă bună a lui Momcilovici.

Elevii lui Pustai se impun cu 3-0 şi egalează Steaua în clasament, dar roş-albaştrii au patru meciuri mai puţin.

Echipe de start:

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Christou, Mamele, Momcilovici - P. Anton, Breeveld, Elton - Alex, Adrovici, Eric
Antrenor: Cristian Pustai

Rezerve: Lazar, Pleaşcă, Sipo, Ciucur, C. Cristea, Buleică, Shamsin

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Takacs - Cristocea, Bucşa - L. Kovacs, Tîrnăcop, Borza - Lemnaru
Antrenor: Mihai Teja

Rezerve: Ov. Niculescu, Rilke, Szilagyi, Calcan, Mendy, Ene, Lungu

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
mixy
mixy  •  08 Decembrie 2013, 21:56

wow .. unde's "m" uistii cei multi ... suporteri fanatici ?

foxy
foxy  •  08 Decembrie 2013, 21:26
Postat de gymd pe 08 Decembrie 2013, 20:56

Eric azi impecabil :) merita sa-l luam la iarna, dar am mai spuso, trb sa slabeasca bine daca mai vrea sa mai fie la forma la care a fost odata, nu ca akum nu joaca bine , dar parca prin a 2 repriza incepe sa gafaie

Nea Coitza al vostru n-are bani de Eric,nu te mai ambala degeaba ca ai vazut ce raspuns v-a dat si anume ca nu merge la Dinamo!Si tu, ai cazut ca stiuca-n blinker cand ai vazut pe net stirea cu Eric la Dinamo!Fii m,ai ponderat...

gymd
gymd  •  08 Decembrie 2013, 20:56

Eric azi impecabil :) merita sa-l luam la iarna, dar am mai spuso, trb sa slabeasca bine daca mai vrea sa mai fie la forma la care a fost odata, nu ca akum nu joaca bine , dar parca prin a 2 repriza incepe sa gafaie

Vezi toate comentariile (11)
Comentează