FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - PANDURII 0-2

VIDEO Parfum de "B" » Oțelul se îndreaptă tot mai mult spre retrogradare: eșec și cu Pandurii, 0-2

Cernat a fost și ieri cel mai bun jucător al Oțelului
Cernat a fost și ieri cel mai bun jucător al Oțelului

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Oțelul a mai pierdut un meci și se îndreaptă din ce în ce mai sigur către liga secundă, în timp ce "salvarea" rămîne la stadiul de minune.

Ce bucuros trebuie să fi fost Edward Iordănescu înaintea meciului. Ce să-ți dorești mai mult, în condițiile în care ai nevoie de puncte, decît să joci cu Oțelul? Un adversar în genunchi, resemnat, aproape de matineu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeții au făcut 2-0 pînă la pauză, fără efort, iar după s-au retras. Gălățenii au încercat să mai spele din rușine, au avut cîteva ocazii, însă doar Yulu-Matondo a fost aproape de a înscrie.

Cordoș era aproape să îi readucă pe moldoveni în joc, însă șutul deviat de el a fost scos de sub bară de Gliwa.

Pandurii arată bine, au bifat șapte puncte în ultimele 3 meciuri, cu Petrolul, Astra și Oțelul, iar perspectivele sînt foarte bune. Locul 9 este călduț, iar evitarea retrogradării, obiectivul principal, este realizabil.

Ce am învățat din acest meci? Liga 1 este gata să mai renunțe la o echipă de tradiție. Salvarea s-a luat de mînă cu imposibilul.

Pintilii s-a accidentat

Închizătorul Mihai Pintilii, 30 de ani, a suferit o accidentare în finalul primei reprize după un duel cu Hamroun, însă fotbalistul a forțat revenirea pe teren în repriza secundă. Cu toate acestea, internaționalul a resimțit dureri la gleznă și a fost înlocuit în minutul 58. "Am revenit cu ghinion, m-am accidentat. Sper să nu mi se umfle glezna și să nu fie nimic grav", a declarat jucătorul.  

"Îi felicit pe băieți. Nu e ușor să jucăm la orele prînzului. Ne-am pierdut puțin din agresivitate în repriza a doua, însă, una peste alta, este un rezultat care ne bucură"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Acesta nu este locul pe care îl merităm, noi trebuie să fim în primele cinci echipe din România"
Mihai Roman, atacant Pandurii

"Jucăm ca să ne găsim din vară alte cluburi. Noi trebuie să încercăm să încurcăm toate echipele"
Răzvan Grădinaru, mijlocaș Oțelul

"Jucătorii trebuie să dea sută la sută pe teren. Nu trebuie să ne gîndim la retrogradare, ci să jucăm pînă în ultimul meci. Și alte echipe au retrogradat și au revenit în forță, nu știu ce se va întîmpla la finalul sezonului"
Florin Marin, antrenor Oțelul

otelul pandurii 0 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  14 Aprilie 2015, 23:01

Unde sunteti ,ma,aia care ziceati ca ce o sa faca Adamnescu la echipa? A trecut un an-doi de atunci si la fel ca toate afaceriile pe care le-a preluat Adamescu,a dat teapa si a fugit.....Adamescu daca nu calca pe cadavre si nu era statul roman batut in cap,acum era muritor de foame...el s-a imbogatit doar dand tepe,mai ales statului roman....a trecut putin si pe la Otelu,a scos ce era de scos prin offshorurile lui din banii de la UCL si a plecat...in urma lui se vede ce a ramas.... Astept si eu scuze alora de ma acuzau pe mine,gen 'mai ***" ca sunt paranoic si ca mare echipa ce face Adamescu si ca de fapt el nu este un tepar....Ba,uite ca echipa este ingropata,este ultima gasca intr-un campionat de gaste si nu mai are nici macar sansa porcului de Craciun de a scapa de la retrogradare....este posibil sa se zbata multi ani in mediocritatea ligii a 2 a ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează