FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO Patinoar la Iași! Meciul cu CFR s-a jucat pe gheață, îngrijitorii nu au putut face nimic

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 20:08

Temperaturile scăzute din ultimele zile le-au dat mari bătăi de cap formațiilor gazdă din această rundă a Ligii 1. De probleme n-au scăpat nici ieșenii, iar meciul cu CFR se dispută în condiții speciale. Campioana s-a impus cu 1-0.

A nins și a fost foarte frig la Iași în ultimele zile, iar gazonul nu se află într-o stare deloc bună. Chiar înaintea meciului îngrijitorii s-au chinuit să spargă un strat gros de gheață aflat chiar în apropierea liniei porții.

Se poate vedea cum unul dintre angajații clubului gazdă dă cu o sapă în gheață, fără efect însă.

Gazdele au făcut tot posibilul ca gazonul să arate cât mai bine, au montat o folie pe suprafața de joc, care a fost îndepărtată cu puțin timp înaintea meciului.

Fără prea mult succes din cauza temperaturii destul de scăzute. Terenul este înghețat. La ora jocului la Iași termometrele arătau -3 grade Celsius. 

Toate detaliile despre partida Poli Iași - CFR!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
alx_sorin
alx_sorin  •  23 Februarie 2019, 22:06

ROAF Art.39, Pct.4: "Toate stadioanele pe care se organizează jocuri din campionatul Ligii 1 trebuie să fie dotate cu sistem de încălzire a terenului de joc care să permită desfăşurarea normală a jocurilor programate în perioadele cu temperaturi negative"

sala_dalles
sala_dalles  •  23 Februarie 2019, 20:34

In conditiile astea nu poti avea pretentii la un meci frumos ! Cartonas rose meritat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close