LIGA 1  ·  GAZ METAN - CHIAJNA 2-0

VIDEO Pe invers » Asistentul de la Gaz Metan - Chiajna 2-0 a anulat un gol valabil și a validat o reușită din ofsaid

Llullaku este golgeterul Mediașului în acest sezon, cu 8 goluri
Llullaku este golgeterul Mediașului în acest sezon, cu 8 goluri

Articol de — Sambata, 23 Mai 2015, 00:00

Asistentul Iulian Radu a anulat eronat golul lui Roman și a validat reușita lui Muntean venită în urma unui ofsaid clar.

După ce clujenii și-au luat punctele înapoi, Gaz Metan și Chiajna au jucat cu cuțitele pe masă. Doar victoria era cea care îi mai ținea pe medieșeni în cursa pentru evitarea retrogradării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

Gazdele s-au năpustit din start spre poarta lui Matache, iar în minutul 20 Roman a marcat cu o lovitură de cap. Numai că asistentul Iulian Radu din București a ridicat fanionul, deși reluările TV au demonstrat că atacantul Gazului se afla pe linie cu Llullaku.

Totuși, faza a fost una destul de grea, spre deosebire de cea din minutul 39, cînd Muntean a marcat după ce Roman trimisese cu capul în transversală. De data aceasta, asistentul n-a mai ridicat fanionul, comițînd o gravă eroare.

În momentul în care Llullaku a centrat, Roman era jucătorul cel mai apropiat de linia porții, mai aproape chiar și decît portarul Matache! Mai exact, între atacantul Gazului și linia porții nu se afla nici măcar un fotbalist, iar pentru a nu fi ofsaid trebuiau să fie cel puțin doi adversari.

În partea a doua, tot gazdele au rămas periculoase, iar Llullaku a irosit un penalty obținut de Roman și acordat corect de Cristi Balaj (64).

Atacantul albanez s-a revanșat peste patru minute, marcînd cu o execuție frumoasă cu capul și oferindu-i echipei sale prima șansă în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

"Gaz Metan a demonstrat în ultimele etape că-și merită locul în Liga 1. Ar fi nedrept ca această echipă să nu se salveze de la retrogradare"
Dan Roman, atacant Gaz Metan

0 înfrîngeriare Gaz Metan cu Ion Balaur pe bancă. Fostul secund al medieșenilor a reușit 3 victorii și 4 remize în 7 meciuri

gaz metan chiajna 2 0Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (1)

gazistu  •  24 Mai 2015, 13:22

hai gazu, scoatem 1 punct la bv si suntem salvati

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1