FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASA 1-2

VIDEO Pedepsiţi de fotbal » Chiajna s-a împiedicat și de ultima clasată, 1-2 cu ASA

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

Înfrângerea de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-3, l-a indispus foarte tare pe antrenorul Concordiei, Emil Ursu, iar acest lucru s-a văzut şi în alcătuirea echipei pentru jocul de aseară cu ASA.

Dacă Koenders a absentat din cauza eliminării de la Mediaş, Bărboianu şi Bălgrădean au fost pedepsiţi pentru greşelile făcute. Pedepsit ar trebui să fie şi Marian Cristescu pentru că şi-a bătut joc de o mare şansă primită din partea arbitrului George Găman.

Click aici pentru VIDEO!

În minutul 59, Gabi Matei l-a agăţat pe Neluţ Roşu în careu şi "centralul" a arătat punctul cu var. La cum a executat Cristescu penalty-ul probabil se aştepta ca arbitrul să bage și mingea în poartă, nu doar să dicteze lovitura de pedeapsă.

Cum zeul fotbalului nu iartă niciodată echipele care nu apreciază o mână de ajutor, Târgu Mureş a deschis scorul prin rezerva Ciolacu, în minutul 87, şi, deşi a fost egalată imediat prin Ciobanu, echipa lui Alexa a marcat golul victoriei prin Matei în ultimele faze ale jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează