FOTBAL  »  Superliga  »  IRONIE

VIDEO Peluza Sud Steaua râde de dinamoviști după episodul cu poarta buclucașă: "Dorim să fim alături de ei în aceste momente grele și le facem o invitație" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 17:14

În minutul 62 al partidei dintre Dinamo și Viitorul 0-4, un grup de aproximativ 50 de suporteri ai "câinilor", din Peluza Cătălin Hîldan și de la Peluza Sud, au forțat gardul și au pătruns la tribuna 1, ca să-i ceară socoteală lui Ionuț Negoiță. 

Fanii au forțat poarta  metalică, lovind-o puternic cu picioarele și cu pumnii. După câteva zeci de secunde în care s-au chinuit să treacă de ea, unul dintre ei și-a dat seama că aceasta se deschide în sens invers.

Peluza Sud a Stelei a postat un mesaj ironic pe pagina de Facebook și a înaintat o invitație marilor rivali. 

"În aceste momente grele, Peluza Sud dorește să fie alături de eternii rivali și să le ofere o mână de ajutor. Considerăm că nici cei mai mari dușmani nu merită să fie tratați așa cum s-a întamplat acum două zile pe stadionul cu pistă din Ștefan cel Mare, unde o poartă blestemată a stat în calea unei acțiuni ce se putea termina cu mii de like-uri în mediul virtual.

Faptul că poarta a refuzat să cedeze în fața celor 40 de câini, dintre cei 150 aflați pe stadion, ce alcătuiau o haită demnă de basme, nu ne face decât să ne întrebăm, pentru nu știm a câta oară: ”Până când?”. 

Pentru a da o palmă tuturor porților din lumea aceasta și pentru a demonstra că spiritul ultras nu a murit, Peluza Sud dorește să îi cheme pe toți suporterii dinamoviști în Ghencea la meciul de rugby ce va avea loc sâmbătă. Pe această cale, dorim să îi asigurăm pe toți cavalerii alb-roșii ai internetului, inclusiv pe acel plângăcios ce striga din răsputeri "Ajutor! Chemati poliția!" și care purta mândru eșarfa clubului Sporting Lisabona la un meci ce se desfășura, după spusele surselor noastre, sub hastagul #doardinamobucurești, că nicio poartă nu le va face rău, așa cum s-a întamplat acum două seri.

Totuși, în cazul nefericit în care o poartă se va îndrepta amenințător către suporterii dinamoviști, aceștia trebuie să știe că în jurul stadionului sunt disponibile o serie de tejghele unde se pot adăposti, acestea fiind la fel de confortabile ca cele folosite de aceștia în zone precum Piața Romană, Lizeanu sau Diham. Așadar, sâmbătă asistăm cu toții la ”Ziua porților deschise”. Vă așteptăm în Ghencea", se arată în scrisoarea postată de suporterii de la Peluza Sud de pe pagina de Facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
ertyuiop
ertyuiop  •  02 Noiembrie 2017, 12:00

Se baga si astia in seama, uniti in cuget si simtiri cu dinamovistii, asa e cand nu mai esti stelist!

babahuba
babahuba  •  02 Noiembrie 2017, 10:42

Ziua portilor deschise in Stefan cel Mare :))))))))))))))

stelistul_86
stelistul_86  •  02 Noiembrie 2017, 08:49
Postat de zecs93 pe 02 Noiembrie 2017, 02:08

hahaha fetitele astea de la peluza sud au curaj nu gluma, ce tari sunt ei pe net, pai baaa lesinaturilor, ieri a fost meciu de rugby Dinamo-Steaua si n-a venit un curajos din asta care a redactat aceasta compunere penibila, sa mai zicem de bunge-jumpingul de la budapesta in care stelistii de la peluza sud au zburat la budapesta la meciu nationalei ??? Sau la meciu de la handbal de acum 6 luni din sala polivalenta unde Steaua era gazda ( 8.000) si Dinamo oaspete ( undeva la 700 de caini) au refuzat oite11le invitatia de fighting de afara de dupa meci, cand v-am strigat, haideti afara, *** haideti afara ?? Si zambeau toti ca la teatru :)))))) astea sunt stelisti, tari in goarna pe net, ca in viata reala fug, cum fugeau de jandarmu ala singur grupu ala de 20 :))))))))))))))))))

Ba nu mai vb prostii. La polivalenta ca si in alte locuri ati fost zmei doar cand erati 60 vs 30 si oricum nu ati reusit sa ajungeti la *** pentru ca surpriza, v-ati dat in spate din cauza a 3 baieti, cu tot cu invaluirile voastre prin toata tribuna. Voua va place doar sus :)). Stiti mai bine cata gargara ati facut la meciul cu Finlanda ca umpleti o peluza si pe urma cand ne-ati vazut in peluza voastra ati fugit repede si strigati "Steaua Bucuresti unde m... m....esti" din peluza cealalta. Penibili! Erati lesinati prin fata pe la oficiala prin iarba dupa meci. Mereu v-am chemat la intalniri si mereu ne-ati refuzat politicos cu texte "nu avem oameni","nu acum...". Iti aduci aminte cand ati venit la turneul Peluzei Sud cand eram cu femei si copii, erati 60 de curajosi cu bate in mana si cand ne-am indreptat spre voi ati aruncat tot si ati fugit? Chinezu stie mai bine :)))) Vezi P-ta Romana, Dorobanti, Diham etc. Lasati textele astea de smardoi, stiti si voi ca sunteti niste fetite. Si-a revenit Vanatoru' sau inca mai trage si acum?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează