FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Performanță unică » Billel Omrani, cel mai bun marcator din istoria lui CFR Cluj!

Billel Omrani
Billel Omrani

Articol de , - Publicat vineri, 19 iulie 2019 09:28

Cu hattrick-ul reușit în fața celor de la Astana, Billel Omrani a bifat o performanță unică din istoria CFR-ului.

Eroul echipei din Gruia a fost miercuri seară Billel Omrani, francezul de 26 de ani reușind un hattrick de senzație în poarta celor de la Astana.

Cu cele trei goluri marcate pentru CFR în Champions League, Billel a devenit cel mai bun marcator all-time al echipei în cupele europene, ajungând la 6 reușite! I-a depășit pe Emmanuel Culio (5 goluri), ori pe Modou Sougou și Lacina Traore, fiecare cu câte 4 goluri.

99 de jucătoria folosit CFR Cluj în meciurile din cupele europene în întreaga istorie a echipei, Pereira fiind ultimul debut, acesta fiind cel de-al 70-lea străin

„A fost o noapte fantastică pentru mine şi pentru echipă. Sunt fericit. Am pierdut 1-0 acolo, apoi am primit gol după cinci minute aici, dar nu ne-am dat bătuţi, am reuşit trei goluri şi sunt foarte fericit. Când ei au marcat, am fost foarte supăraţi, dar am vorbit între noi, ne-am motivat unii pe ceilalţi şi ne-am spus să nu renunţăm şi să facem 3-1. Este superb! Am fost cu toţii împreună şi ne-am spus că nu trebuie să renunţăm”, a spus Omrani după cele trei goluri reușite.

Este pentru a doua oară în istoria echipei când un jucător al CFR-ului reușește un hattrick într-un meci din cupele europene. S-a mai întâmplat în urmă cu 7 ani, pe 20 noiembrie 2012, atunci când Rui Pedro a înscris de trei ori în poarta celor de la Braga, în victoria de la Cluj, 3-1. 

„M-am supărat pe Omrani în primele meciuri, pentru că a ratat ocazii mari. L-am pus să se tundă, să se vopsească înapoi, să nu mai vină în papuci, să-şi dea cerceii jos şi să joace fotbal. Am lucrat trei zile la finalizare cu el şi ne-a ieşit, cred că e prima dată în viaţa lui când a dat trei goluri”, a povestit Dan Petrescu. 

1,8 milioane de €este cota lui Omrani. Jucătorul mai are contract până în 2021

Top marcatori străini ai CFR-ului în Europa

  • 6 goluri Billel Omrani
  • 5 goluri Emmanuel Culio
  • 4 goluri Modou Sougou, Lacina Traore
  • 3 goluri Pantelis Kapetanos, Youssouf Kone, Rui Pedro

Golurile lui Omrani în cupele europene

Data Meciul Nr. goluri
16 august 2018 CFR Cluj - Alașkert 5-0  2
30 august 2018 CFR Cluj - Dudelange 2-3 1
17 iulie 2019  CFR Cluj - Astana 3-1  3

48 de goluriau marcat jucătorii clujeni în cupele europene în cele 46 de jocuri disputate până acum. Palmaresul e de 15 victorii, 7 remize și 24 de înfrângeri

„Djokovici mi-a spus înainte de meci că o să marchez în prima repriză, iar la pauză mi-a spus să mai marchez o dată. E primul hattrick din cariera mea, sper să nu fie și ultimul!”
Billel Omrani, atacant CFR Cluj

„Omrani a dat trei goluri minunate, toți am jucat bine, ne bucurăm pentru moralul lui și al echipei, am demonstrat că suntem un grup foarte bun și unit”
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

Citește și:

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // Dan Petrescu, declarația serii după calificare » Cum l-a transformat pe Billel Omrani în eroul clujenilor: „I-am zis să se tundă, să se vopsească și să-și scoată cerceii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
revonston
revonston  •  19 Iulie 2019, 12:09
Postat de radu_mihai pe 19 Iulie 2019, 10:14

A dat doua goluri cu astana, e greu sa intrati pe uefa.com si sa vedeti marcatorii meciului... cei de la astana si au dat un autogol...

Intra pe UEFA la sectiunea UEFA Championz League si da-i in jos pana vezi anumite statistici, acolo Billel Omrani e trecut cu 3 (TREI) goluri.

mosierul
mosierul  •  19 Iulie 2019, 11:08
Postat de radu_mihai pe 19 Iulie 2019, 10:14

A dat doua goluri cu astana, e greu sa intrati pe uefa.com si sa vedeti marcatorii meciului... cei de la astana si au dat un autogol...

... câtă răutate și invidie.. de parcă asta ar fi cea mai mare problema,...!!! Nu l-ai auzit aseară pe Împăratul luminii ce mai râdea și de voi și la cât rău vă dorește??? Spunea ciobanul aseară că nu vroia ca CFR și Craiova sa se califice , cică sunt dușmanii lui ...

radu_mihai
radu_mihai  •  19 Iulie 2019, 10:14

A dat doua goluri cu astana, e greu sa intrati pe uefa.com si sa vedeti marcatorii meciului... cei de la astana si au dat un autogol...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează