FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - OŢELUL 1-1

VIDEO Perla din Guadelupa » Thomas a marcat un supergol împotriva Oţelului

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 20:47

Thomas a marcat un gol de excepţie în partida de sîmbătă şi completează lista jucătorilor de calitate cu origini exotice din Liga 1

Atacantul severinenilor a egalat scorul fix înainte de pauză, printr-un procedeu tehnic de clasă. Joel Thomas a preluat perfect mingea în mijlocul careului, l-a ridiculizat pe internaţionalul Rîpă, lobînd mingea peste fundaşul Oţelului, şi l-a învins pe Brăneţ. Vîrful a fost aproape să facă un meci perfect şi să aducă victoria pe final de meci, însă Brăneţ a salvat şutul vîrfului de 25 de ani cu cîteva minute înainte de final.

Click aici pentru a vedea golul lui Thomas!

Thomas e un fotbalist născut în Franţa, din părinţi originari din Guadelupe. După locul naşterii, el e apt să evolueze pentru Franţa, după origine poate juca pentru "naţionala" Arhipelagului Guadelupa. De asemenea, a fost curtat de către reprezentativa statului Mali pentru a evolua sub culorile echipei africane, în perioada cînd fotbalistul evolua pentru englezii de la Colchester, însă acest lucru nu s-a mai întîmplat. Joel a venit liber de contract la Severin, după ce jumătate de an nu a jucat nicăieri, ultima dată evoluînd pentru Apollon Smyrni, club din liga secundă greacă.


2 goluri în 8 meciuri a bifat Thomas în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează