FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, ORA 19:45, ÎN DIRECT PE DOLCE1, LVIETEXT PE GSP.RO

VIDEO Perrone, argentinianul din Grecia! » GSP vi-l prezintă pe atacantul pe care Steaua îl va aduce dacă Bokila nu ajunge în Ghencea

Perrone a jucat în acest sezon şi în tururile preliminare din Europa League cu Asteras, pierzînd calificare în faţa portughezilor de la Maritimo // Foto: Intime.gr
Perrone a jucat în acest sezon şi în tururile preliminare din Europa League cu Asteras, pierzînd calificare în faţa portughezilor de la Maritimo // Foto: Intime.gr

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 01:40

Emanuel Perrone, care evoluează în Grecia, la Asteras Tripolis, e jucătorul propus lui Gigi Becali şi de managerul Mihai Stoica, dar şi de directorul sportiv, Daniel Stanciu.

Gigi Becali are pe masă o alternativă pentru cazul în care transferul lui Jeremy Bokila nu va putea fi perfectat. Numele atacantului propus atît de MM, cît şi de noul director sportiv, Daniel Stanciu, e Emanuel Perrone, un argentinian care evoluează de aproape un deceniu în Europa. Aceasta e propunerea de atacant despre care Becali a spus că "MM mi-a zis că garantează cu capul, că e foarte, foarte bun".

Goluri cu Panathinakos, PAOK şi AEK
În ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul lui Asteras Tripolis, grupare care a terminat sezonul în Grecia pe locul 3, după Olympiakos şi PAOK Salonic, dar care va susţine play-off-ul pentru Champions League. Perrone e un atacant de careu masiv. Are 1,90 metri şi în acest sezon a fost determinant pentru echipa sa. A marcat de 9 ori, inclusiv în derby-urile cu PAOK, Panathinaikos şi AEK Atena!

Cotat la aproape un milion de euro
Deşi nu e liber de contract, el are o clauză de reziliere, care nu e foarte mare şi agenţii săi au dat asigurări Stelei că poate fi adus în România. Site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.de, îl cotează pe sud-american la aproape un milion de euro, cu 300.000 mai puţin decît Bokila. Perrone mai are un mare avantaj. Deşi e născut în Argentina, el nu e extracomunitar pentru că are şi cetăţenie italiană.

Va fi urmărit şi la finala cu Olympiakos
Campionatul regulat în Grecia s-a terminat, însă Perrone mai are meciuri de disputat în play-off, dar şi finala Cupei Greciei. În această din urmă competiţie, echipa sa o va întîlni pe campioana Olympiakos Pireu. Steaua îl va urmări inclusiv la acest meci, care se va disputa sîmbăta viitoare, pe 11 mai. În plus, în perioada 15 mai - 2 iunie, Perrone va fi implicat în cele 6 etape ale play-off-ului care vor decide echipa care va merge în tururile preliminare din Champions League.

CV - Emanuel Perrone
- are 29 de ani
- evolueză ca atacant de careu
- are 1,90 metri şi 90 de kilograme
- a jucat în Argentina la Talleres, iar în 2004 a fost cumpărat de Troyes
- din 2005 a trecut în Grecia, unde a jucat pînă acum, cu o excepţie de o jumătate de an, timp în care a evoluat în Cipru, la Anorthosis

40 de goluri a marcat Perrone în perioada 2008 - 2013 în cele 113 meciuri jucate pentru 3 echipe: Atromitos, Anorthosis şi Asteras Tripolis

Situaţia altor ţinte ale Stelei

1. Bokila. Petrolul explică
Directorul general al Petrolului, Dan Capră, a vorbit ieri despre interesul Stelei: "A fost doar o simplă ofertă verbală venită din partea managerului Stelei, cel care s-a exprimat că ne-ar oferi 700.000 de euro pe Bokila. M-am întîlnit cu dînsul pentru că aşa era civilizat. Degeaba se fac alte speculaţii, cum că s-ar fi rezolvat, că s-ar fi bătut palma... Exclus!".

Gigi Becali a spus ieri că nu e dispus să mărească oferta pe care a făcut-o pentru congolez, 700.000 de euro. "Chiar nu sînt disperat să-l iau, pentru că nu e un atacant fantastic. Aşteptăm răspuns din partea Petrolului pînă la finalul sezonului", a declarat Becali.

2. Ebagua. Soluţie ca împrumut
Steaua îl are pe listă şi pe nigerianul Osarimen Ebagua, din Serie B. Acesta va împlini 27 de ani în iunie, evoluează la Varese şi a marcat în actualul sezon 16 goluri în 32 de partide. Pentru Ebagua ar exista ca soluţie doar împrumutul său pentru un an, pentru 100.000 de euro, cu opţiune de cumpărare definitivă în vara lui 2014.

3. Nistor. Şansele Stelei scad
Steaua a propus 500.000 de euro plus Mihai Răduţ, numai că pe fir a intrat şi CFR, care oferă un milion de euro şi cedarea definitivă a lui Nicoară. Mai mult, Malaga a trimis o ofertă de 1,5 milioane de euro, inclusiv TVA, iar Nistor a declarat ieri: "Vreau să plec în străinătate, nu la o echipă din ţară".

4. Yazalde. MM insistă
Mihai Stoica nu renunţă nici la ideea aducerii portughezului Yazalde (24 de ani). Acesta e jucătorul lui Braga, însă în acest moment evoluează la Beira Mar, ultimul loc în Portugalia. Cifrele lui în acest an sînt proaste: în 28 de meciuri a marcat doar 3 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
mamaya
mamaya  •  03 Mai 2013, 20:35

cioban descult! vezi ca bunica-mea ar veni gratis la steaua!

ando89
ando89  •  03 Mai 2013, 19:46

1.90, musculos, mutra de macho veritabil, inteleg de ce suspina la unison mimi si daniela dupa el...

capca1
capca1  •  03 Mai 2013, 18:05

MM-ule, mai adu-ne inca un Tatu !!! te rugaaam !!!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează