FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BRAŞOV, AZI, 20:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Petrolul - FC Braşov 1-0 » Victorie pentru Mircea Rednic în primul meci oficial pe banca Petrolului

Victoras Astafei
Victoras Astafei

Articol de - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 22:25

Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca Petrolului în meciurile oficiale, 1-0 în faţa celor de la FC Braşov, graţie golului marcat de Teixeira.

”Lupii” au început tare partida, De Lucas l-a deschis perfect pe Teixeira în minutul 5, dar şutul mijlocaşului a fost blocat de Marinescu. Geraldo şi Filip n-au reuşit să găsească spaţiul porţii la faza imediat următoare, acelaşi Teixeira finalizînd cu un şut de la distanţă, pe lîngă poartă însă.

VIDEO cu golul marcat de Teixeira!

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Cu Teixeira pe post de dirijor, ploieştenii au încercat să aşeze atacurile, ţinîndu-i pe braşoveni blocaţi în propria jumătate în primul sfert de oră al partidei.

Elevii lui Rednic au dominat teritorial prima parte a jocului, fără să pună în pericol poarta apărată de Marinescu. Cu golgeterul Toto Tamuz accidentat, Mircea Rednic a decis să mizeze pe George Mareş în atac, dar jucătorul de doar 18 ani nu a reuşit nici o fază notabilă.

Repriza secundă a debutat cu un scenariu identic primei părţii. Braşovenii cantonaţi în apărare, ploieştenii conduşi de Teixeira spre un gol izbăvitor. Pasele nu se leagă, şuturile n-au precizia dorită, apărarea lui Vjekoslav Lokica stă bine pe picioare.

Şutul expediat de Nepomuceno în minutul 57 din lovitură liberă n-a avut consistenţă, trecînd însă puţin peste poarta lui Marinescu. ”Stegarii” au pus presiune în careul lui abia în minutul 58, cînd reluarea lui Zlonislici a fost respinsă în corner.

Mareş l-a deschis excelent pe Nepomuceno în careul, dar Marinescu l-a blocat în ultimul minut pe mijlocaşul dreapta al ”lupilor” (62). Rednic fortează ofensiva şi îl trimite pe N'koyi în avanposturi alături de Mareş (63).

Mareş încearcă să-l deschidă în careu pe N'koyi, dar centrarea tînărului atacant este deviată şi loveşte bara! Salvarea vine de la Teixeira în minutul 72, cînd mijlocaşul înscrie cu un şut senzaţional din marginea careului.

Astafei putea dubla avantajul în minutul 79, cînd Marinescu a degajat în piciorul mijlocaşului ploieştean, dar lobul trimis a trecut mult peste poartă.

Braşovenii nu reuşesc să creeze pericol la poarta lui Pecanha, iar ”lupii” îşi asigură victoria la limită.

Echipele de start:
Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, I. Filip, Peteleu - L. Marinescu, De Lucas - Nepomuceno, Teixeira, Astafei - Mareş

FC Braşov: Marinescu - Străuţ, Leko, Artjunin, Novak - Moraru, Juric - Zlonislici- M. Constantinescu, Aganovic, Bençun

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
valiza.epo
valiza.epo  •  21 Februarie 2015, 09:04
Postat de kaprickorn pe 21 Februarie 2015, 09:00

ti-a dat mata lapte de zebra in Dorobanti cand erai mititel la fizic?Acum ai ramas mititel la tartacuta mic cersetor jegos de Bucuresti ce esti??De la ce echipa e sigla care apare ca avatar???n u stiu nici o echipa din liga 1 cu ea :))

La ce "inteligenta" dovedeste cred ca laptele i l-a dat taticu'...

kaprickorn
kaprickorn  •  21 Februarie 2015, 09:00
Postat de chronic pe 20 Februarie 2015, 21:23

ce infractori cocliti in jhegul ala de oras

ti-a dat mata lapte de zebra in Dorobanti cand erai mititel la fizic?Acum ai ramas mititel la tartacuta mic cersetor jegos de Bucuresti ce esti??De la ce echipa e sigla care apare ca avatar???n u stiu nici o echipa din liga 1 cu ea :))

mesterica
mesterica  •  21 Februarie 2015, 00:22

Victoria lui Marinescu ..cat s-a chinuit saracul ,nu stia cum sa-si traga mainile la gol(vezi reluarea din spatele lui Texeira) .A incercat sarcul sa degajeze si in Astafei doar doar sarea mingea in poarta.Penibil

Vezi toate comentariile (13)
Comentează