FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO Petrolul încă mai crede în salvarea de la retrogradare! Apel către suporteri

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2016 15:21

Petrolul nu cedează în lupta pentru evitarea retrogradării. Venirea lui Ionel Gane la Ploiești a coincis cu rezultate pozitive pentru "lupi", iar antrenorul prahovenilor chiar a spus astăzi:

"Eu mai sper să prindem măcar locul de baraj. De ce să nu credem în miracole?! Mai ales că urmează Paștele, miracolele se pot întâmpla. Trebuie să avem încredere în forțele noastre".

Tehnicianul Petrolului a transmis prin intermediul Gazetei Sporturilor și un mesaj către fanii ploieșteni, să susțină în continuare formația. 

Stana şi Begeorgi, absenţe notabile la FC Petrolul

Ionel Gane are, ca de fiecare dată, absenţe importante înaintea jocului cu FC Botoşani de mâine seară. Begeorgi şi Daniel Stana nu sunt în lotul reţinut pentru acest meci din cauza faptului că ambii jucători sunt suspendaţi.

În schimb, Gane l-a promovat în efectivpentru meciul cu botoşănenii pe tânărul atacant Sebastian Petre (20 de ani), cel care poate bifa, cu acest prilej, debutul în primul eşalon. În schimb, Alecsandru David revine printre titularii galben - albaştrilor după ce a absentat o lungă perioadă din cauza unei accidentări.

"Trebuie să profităm de perioada delicată pe care o traversează Botoşaniul. Vin după un eşec clar, la Cluj, iar situaţia este greu de gestionat. Noi, în schimb, am crescut de la meci la meci. Sper să se rezolve şi câteva dintre problemele financiare de la echipă pentru că este nevoie de linişte la echipă ", a spus astăzi Ionel Gane.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează