FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - VIITORUL 1-2

VIDEO Pinalti italiano! Scenele de pe vremuri, cu Gheorghe Ştefan protestînd vehement, s-au repetat cu Massone în prim-plan la Ceahlăul - Viitorul 1-2

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2015 00:00

Penalty-ul dictat de Dragoş Istrate în prelungiri l-a scos din minţi pe Angelo Massone. Și Ceahlăul - Viitorul s-a terminat cu scandal.

Patronul moldovenilor a intrat pe teren şi s-a repezit la arbitru ca să conteste decizia! Istrate l-a trimis în tribună pe italian, care a părăsit spaţiul tehnic abia după cîteva minute de aşteptare. Arbitrul se pregătea să suspende meciul de tot din cauza comportamentului pe care îl avea italianul, o intenţie de care îl înştiinţase pe Vlad Achim, căpitanul moldovenilor!

Click aici pentru VIDEO!

Doar O greşeală anti- Ceahlăul

Massone s-a dus pînă la urmă în afara terenului, dincolo de gardul împrejmuitor. În ciuda protestelor lui, reluările TV arată că Wellyson chiar l-a faultat pe Mitriţă, aşa că arbitrul a procedat corect. Istrate a greşit doar în prima repriză, cînd nu a văzut un henţ în careu al lui Ţîru, pentru care trebuia dictat, la 0-0, penalty în favoarea Ceahlăului. Primele două lovituri dictate pentru henţuri au fost însă judecate corect.

Italianul proprietar al nemţenilor a continuat scandalul după meci, cînd s-a întors pe teren şi s-a certat cu jucătorii Viitorului şi cu Ştefan Iovan, secundul lui Hagi. Gică a fost escortat de gardieni la ieşirea de pe gazon, ameninţat de atmosfera încinsă pe care o crease Massone.

13 goluriare Mitrea, cel mai bun marcator din Liga 1. Fundaș stînga, căpitanul Viitorului are 27 de ani și și-a petrecut prima parte a carierei în ligile inferioare, la Cîmpia Turzii

caseta viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
persucius
persucius  •  06 Aprilie 2015, 18:29

personal m-am cam saturat de aceasta echipa care trebuia sa retrogradeze de mult daca finu nu ii dadea meciul nasului... sustinuta de federatie, face parte dintr-o clica, si chiar daca are 3 suporteri si un rating TV de 25 de telespectatori, adica nu produce nimic, doar pentru ca e a cui e trebuie sa stea in liga 1 si sa aiba jucatori la nationalele de junior, ca sa faca pretenarii o afacere pe spatele celorlalte echipe. Fara Steaua, Dinamo, Rapid, Petrolul, U Cluj si alte cateva, drepturile TV n-ar mai valora sute de milioane de euro ci maxim mii...

1425231721123538
Cornel Boeru  •  06 Aprilie 2015, 18:02

Mai Prisacariule, cu ce te ocupi tu ? Esti cumva arbitru ? Pai daca nu esti de ce te pronunti tu ? Cum dracu sa fie ala penalti, esti *** ? Du-te ma si scrie la Romania Pitoreasca sau la Viata Satului, ce cauti tu aici ca sia alti papagali ? Ti-e rusine sa scrii ca echipa lui Hagi e protejata si ajutata ca si ”echipa mama” ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Aprilie 2015, 17:02

massone este un mare mafiot ! hyuooooooooooooooooooooo si celor care il sustin !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează