FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASA 3-1

VIDEO Pioni în fața "Regelui" » Mureșenii nu au putut face față ritmului alert impus de trupa lui Hagi, 1-3 cu Viitorul

Articol de - Publicat luni, 15 august 2016 00:00

Jocul făcut de puștii lui Gică Hagi a început în sfârșit să semene cu cel pe care îl reușeau în prima parte a sezonului trecut!

Pasele par din nou să se lege, în vreme ce Răzvan Marin demonstrează că interesul unor cluburi precum AS Roma și Ajax pentru el nu a fost întâmplător.

Click aici pentru VIDEO!

"Regele" a revenit la sistemul cu patru fundași, l-a reinclus în lot pe Ganea, chiar dacă acesta are o ofertă din străinătate și este ca și vândut, iar rezultatul s-a văzut imediat. Același Ganea care a oferit și pasa decisivă din care Chițu a deschis scorul (44) cu un șut în vinclu, după ce l-a ridiculizat pe Marius Constantin, care în încercarea de a respinge mingea aproape a mușcat din gazon.

Coman e noua perlă a lui Hagi! Florinel a reușit primul său gol în Liga 1, prestația sa de ansamblu entuziasmând. Apoi, Purece a îndeplinit o formalitate și a făcut 3-0, lăsându-i pe fundașii ardelenilor cu ochii în soare.

În timp ce jocul Viitorului prinde contur, misiunea lui Dan Alexa pare imposibilă. Aseară, elevii săi au redus din proporțiile umilinței prin Ioniță (81), însă nivelul general al ASA-ului este deplorabil!

"Am avut două ratări foarte mari, dar mă bucur că am reușit să marchez. Am făcut un meci bun, să sperăm că ne-am trezit din perioada proastă în care eram"
Florinel Coman, atacant Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
929371553813840
Robin Gene  •  15 August 2016, 23:11

Mancati ce nu trebuie....Nu exista nici un rsge in fotbalul romanesc.

zizu
zizu  •  15 August 2016, 12:54

acum cateva zile il faceati praf pe rege spunand ca tanase a venit...varza la fcsb in privinta pregatirii fizice....acum spuneti ca trupa regelui a zburdat!...:) voi va contraziceti la fiecare fraza...sa vezi ce darzenie,cum vor lupta cei de la viitorul in meciurile cu adversarele fcsb la titlu....!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează