FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-3

VIDEO Platini joacă pe pile » Titular cu Petrolul, brazilianul a fost schimbat la pauză cu Dănciulescu

Platini (dreapta) a costat doar 10.000 de euro.
Platini (dreapta) a costat doar 10.000 de euro.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 01:16

Brazilianul a fost schimbat la pauză cu Dănciulescu, după o evoluţie ştearsă. Colegii jucătorului se amuză pe seama lui şi consideră că încă mai joacă la echipă pentru că este împins dinspre birourile şefilor.

Michel Platini, 28 de ani, a bifat cu Petrolul o nouă prezenţă fără nici o reuşită notabilă. Iar colegii săi acuză: "Încă mai joacă fiindcă are relaţii la şefi care-l cer în echipă. Sînt oameni în conducere şi-n anturajul lui Dinamo care vor să-l vadă pe teren, iar el, săracu', pare încă la nivelul de fotbal pe plajă la Rio! Şi mai are şi vreo 15.000 de euro pe lună". Principalii vizaţi de declaraţii sînt Ioan Becali şi Cristi Borcea, care au insistat în iarnă pentru aducerea brazilianului.

VIDEO: Vezi aici golurile marcate în Dinamo - Petrolul 1-3!

Totuşi, sud-americanul nu va mai prinde un loc de titular cu Ciobi antrenor, iar la vară se pregăteşte de plecare. Jucătorii fac haz de necaz: "De cînd a plecat Platini de la ŢSKA Sofia, bulgarii merg brici, bat pe linie, la zero, cîştigă titlul la pas. Noi? Are Chiajna 13 puncte luate în primăvară, Dinamo nici jumătate".

"Platini nu s-a integrat, însă nu-l putem învinovăţi pentru rezultatele echipei. Am făcut o greşeală că n-am început cu Dănciulescu. O să-l mai folosesc pe Platini dacă va fi nevoie de el" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

258 de minute a jucat Platini în 2012 în Liga 1 fără nici un gol sau o pasă decisivă. N-a punctat nici în cele două amicale din Antalya jucate

472406-michel-platini.jpg
ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Testele fizice la control
Şefii au analizat în ultimele zile rezultatele testelor fizice pe care echipa le-a făcut în prima parte a lui 2012, iar concluzia este o mare enigmă, comparativ cu ceea ce se vede pe teren. De ce? "Rezultatele arată că pregătirea de iarnă nu a fost greşită. Oricum, şi dacă n-o făceau deloc jucătorii nu aveau voie să ia goluri precum cele luate cu Petrolul sau să-i bată Sportul cu jumătate de echipă de liga secundă, o parte de liga a treia şi cîţiva elevi!".

"Luchin aleargă ca bunică-miu!"
Ioan Becali i-a criticat pe jucătorii lui Dinamo după eşecul usturător cu Petrolul (1-3), tunurile fiind puse în special pe Srgian Luchin, cel care a fost ridiculizat de Boudjemaa la golul doi al prahovenilor. "Dinamo are un joc previzibil, atît de previzibil că în prima repriză puteam să dorm că nu pierdeam nimic! Nu există un jucător care să facă un dribling, un slalom. Luchin merge pe teren ca bunică-miu, de fapt toţi sînt lenţi!", a zis Becali la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
aldo_m
aldo_m  •  09 Aprilie 2012, 11:26

CAND O ECHIPA JOACA CU TREI ATACANTI NU E BINE -atunci CINE MAI PUNE PASA ,jocul unei echipe E FACUT DE MIJLOCASII CARE PUN PASA - CINE O MAI PASA LA NOI

brod
brod  •  09 Aprilie 2012, 10:36

afaceri de mercurial... jucători de mercurial... rezultate de mercurial. concluzia: votaţi mercurialulborcea. cu mercur cu tot!!!

sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  09 Aprilie 2012, 10:23
Postat de ionut.07 pe 09 Aprilie 2012, 10:13

Nimic nou!Cat timp se va mentine aceeasi conducere, clubul va fi intr-o continua prabusire. Si vina cea mai mare, dintre actionari, este a lui Borcea, sluga "de onoare" a clanului.

Stii cind am stiut ca ceva nu e in ordine ? La meciul cu Brasov cind am pierdut campionatul acasa daca iti mai aduci aminte . Atunci Borcea isi smulgea parul din cap pe marginea terenului . Atunci mi-am dat seama ca o sa avem probleme cu banii si o sa raminem cu aceeasi jucatori gen Moti, Scarla, Pulhac, China, etc..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează