FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASA 0-2

VIDEO Play, ASA! Out, Voluntari! Trupa lui Mulțescu s-a dezumflat după o serie bună: 0-2 cu Tîrgu Mureș

Penalty-ul din care Axente a făcut 0-1, deschizînd drumul Mureșului către prima victorie după 5 etape // Foto: Cristi Preda
Penalty-ul din care Axente a făcut 0-1, deschizînd drumul Mureșului către prima victorie după 5 etape // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2015 00:00

Vicecampioana face un pas către turneul de cupe europene, nou-promovata rămîne ”favorită” să revină în eșalonul secund.

Mureșul e o concurentă la participarea în cupele europene chiar și cînd parcurge un moment slab! Vicecampioana e într-un regres evident, dar victoria cu Voluntari îi confirmă locul de play-off și implicit șansele mari pentru un bilet european.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oamenii lui Mulțescu doar s-au amăgit cu progresul pe care l-au etalat în ultima vreme. Jocul cu ASA a arătat încă o dată Voluntariul de la startul sezonului, victima perfectă pentru formațiile mai experimentate ale campionatului.

Dezamăgitor la 1-1 cu Steaua în runda trecută, Jazvici a dat prima lovitură în Ștefan cel Mare, stadionul-gazdă pentru nou-promovata din Ilfov. Croatul a trecut ușor pe lîngă Spahija și a șutat în colțul lung, direct în plasa laterală, perfect plasat: 0-1!

Vișiniii nu au avut timp să se reorganizeze pentru echilibrarea jocului, fiindcă Rus a subminat toate speranțele colegilor.

Ex-dinamovistul a controlat prost balonul în careu, Axente i l-a furat și a urmat un fault pentru ardeleni. Și penalty transformat de Axente: 0-2! Voluntari a părut în creștere de curînd, dar nici atît de spectaculos nu e progresul încît să revină de la un handicap de două goluri contra vicecampioanei.

Tîrgu Mureș și-a securizat avantajul, a mai și ratat cîteva șanse de majorare a diferenței. Pancu a înscris pentru gazde, dar a lovit mîna cu mingea și arbitrul Găman i-a anulat reușita.

Veteranul mutat din vișiniul Rapidului în vișiniu de Voluntari a fost înlocuit cu Todoran, alt fotbalist care se pregătește de retragere. Campionatul nu are timp de nume vechi și de povești.

"Ne-am mai apropiat un pic de playoff, mai rămîne să se rezolve și problemele financiare ale clubului. Cred în continuare că șefii vor găsi o soluție pentru ca ASA să reintre în normal"
Mircea Axente, atacant ASA

"Noul sistem de desfășurare a campionatului a crescut tensiunea, nu mai poți anticipa nici un rezultat. Cred că playoff-ul și playout-ul vor fi super spectaculoase"
Eduard Stăncioiu, portar ASA

voluntari asa 0 2 caseta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează