FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SĂGEATA 0-0

VIDEO Pledoarie pentru "B" » Viitorul şi Săgeata par a merge la braţ spre liga secundă

Romario Benzar (stînga) și colegii săi nu au mai cîștigat acasă din noiembrie 2013, 4-3 cu Oțelul
Romario Benzar (stînga) și colegii săi nu au mai cîștigat acasă din noiembrie 2013, 4-3 cu Oțelul

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 15:44

Două dintre echipele ameninţate cu retrogradarea au produs un meci slab, cu puţine faze spectaculoase şi fără nici un gol.

Un meci Viitorul - Săgeata, disputat şi la Chiajna, vineri seară, nu poate atrage interes nici măcar pentru familiile tuturor jucătorilor din cele două echipe. Cu tribunele aproape goale şi pe un gazon care propune o inovaţie, iarba de culoare maro, jucătorii s-au preocupat mai mult să nu primească gol decît să încerce să marcheze.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A rezultat un meci slab, cu ocazii apărute accidental, aşa cum a fost "capul" lui Dică, scos de sub transversală de Panagopoulos, dar şi şutul lui Axente, mult prea moale şi prost direcţionat pentru a pune în pericol tabela de marcaj. Cam atît în prima repriză, însă chinul a continuat şi după pauză. Două faze puteau schimba şi scorul şi, poate, faţa meciului.

Ilie Iordache a scăpat singur cu portarul advers, a avut timp şi spaţiu să-şi pregătească execuţia, însă Balauru dintre buturile Viitorului a avut şapte "capete" şi a reuşit să blocheze şutul.

La poarta cealaltă, gazdele puteau să dea lovitura dacă centrarea puştiului Răzvan Marin, băiatul fostului jucător al Stelei, Petre Marin, ar fi fost lovită mai bine de noul intrat, Gavra. Aşa, balonul a mîngîiat bara şi a ieşit afară.

S-a terminat 0-0, fiecare echipă a mai adăugat cîte un punct, dar mai degrabă au lăsat senzaţia că se chinuie atît pe ele, dar mai ales telespectatorii, continuînd să activeze pe prima scenă. Şi, reţineţi, fiecare meci din Liga 1 costă, conform preţului drepturilor TV, cîte 110.000 de euro!

2-2 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul de aseară, de la Chiajna

"Meciul a fost slab, fără multe realizări din partea noastră, a jucătorilor. Totuşi, e bine că am luat un punct, trag nădejde că vom scăpa de retrogradare pînă la urmă" (Ilie Iordache, mijlocaş Săgeata)

609193-viitorul-sageata-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Martie 2014, 10:45

Mare jucator Ilie Iordache! A rezolvat romaneste o faza pe care scria gol cu o mie de o! Atacantii nostri inchid ochii si trag in portar, n-am vazut unul sa incerce sa dribleze portarul!

teilandezu
teilandezu  •  15 Martie 2014, 10:32

Hai mai gica ! Asta-i blat . Pai iibati tu pe steaua si la ce scor si cu astea abia faci nula la nula !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează