FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-3

VIDEO Poate campioana Madagascarului! :) » Dinamo a pierdut lamentabil partida cu Petrolul, scor 1-3

Dinamo a mai pierdut o bătălie din lupta pentru titlu.
Dinamo a mai pierdut o bătălie din lupta pentru titlu.

Articol de - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 10:08

Dinamo a fost spulberată de talentul nord-africanilor Petrolului. Hamza şi Boudjemaa le-au luat "cîinilor" visele de Champions League şi le-au lăsat pe cele care le plac: se pot gîndi la schimbări.

Cine nu crede că Liga 1 e slabă cum n-a mai fost de mult s-o privească un pic pe Dinamo! Echipa asta se plasează în topul celor mai slabe pe care le-a avut clubul vreodată, dar a condus clasamentul mult timp şi încă mai crede că poate lua titlul! Antrenorul ei, Liviu Ciobotariu, mai des a pierdut în cariera lui decît a cîştigat.

Vezi aici mai multe FOTO de la meci!

E însă pretendent la locul 1 cu sistemul tactic revoluţionar patru-unu-trei invizibili-doi. "Unu" e Kone, iar linia de trei din faţa lui e Rus - Munteanu - Curtean, însă ar putea fi botezată oricum, că nu s-ar pierde nimic faţă de tripleta asta în care "creierului" Munteanu i-au rămas în minte execuţii şi imagini de pe vremea cînd era un fotbalist foarte bun, dar nu mai e capabil să alerge. Iar extremele cărora caută să le paseze pot doar să alerge şi nimic altceva.

Rus, apărătorul pe care Ciobi îl vrea atacant lateral, şi Curtean, fotbalistul pe care Mediaş, Timişoara şi Dinamo l-au implicat în tranzacţii totale ce se apropie de două milioane de euro, în "real life", nu la Monopoly!, confundă driblingul cu tacklingul. :)

VIDEO » VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Danciu" i-a amăgit

Lor li se adaugă un brazilian care nu creează goluri, dar produce oximoronul "Platini, fotbalist slab". Michel Mesquita, celelalte două nume ale atacantului pe care Ciobotariu l-a vrut neapărat de la ŢSKA Sofia, îl fac de rîs mai puţin pe un jucător care a schimbat acum trei luni Bulgaria cu România, dar se comportă pe teren de parcă ar fi călătorit pe o altă planetă.

Sacrificat pentru el în startul meciului, Dănciulescu a intrat după pauză şi din primele trei atingeri a dat o bară şi a mai avut o ocazie. Uau! Ocazii pentru Dinamo! Trecuseră totuşi 50 de minute. Încă vreo cinci, oamenilor li se părea că echipa lor îşi mai revenise.

I-a tăiat cu "foarfeca"
Se păcăleau singuri. Unul dintre numele care fac Petrolul să semene cu "selecţionata nordului Africii", Younes Hamza, şi-a aşezat minga pentru "foarfecă" şi a catapultat-o în poartă ca pe un pietroi. Trecuse o oră din meci. S-au mai dus 9 minute şi alt magrebian, Boudjemaa, a creat mai întîi o fază din care a marcat Opriţa, după care a produs KO-ul cu un gol fabulos marcat de la peste 35 de metri.

Suporterii Petrolului, vreo 500, au ridicat fularele şi au continuat să cînte. Oricum, pe stadion se auziseră numai ei, ca şi cum s-ar fi jucat pe "Ilie Oană". Restul de 2.000 de oameni din Ştefan cel Mare au încetat atunci să mai rîdă de Pulhac. "Demisia! Demisia!". Fanilor le-a mai rămas cuvîntul ăsta, după ce Hamza şi Boudjemaa le-au arătat că Dinamo a lor nu e bună nici de Liga Campionilor Africii.

"Recunosc că am greşit că nu am început cu Dănciulescu din primul minut. Am vrut să-i dau o şansă lui Platini, dar nu s-a integrat deloc la Dinamo" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Echipa e pe o pantă descendentă, nu mai avem nici posesie, nici nu mai dăm goluri. Poate fi în pericol şi locul doi dacă nu ne trezim repede" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Petrolul a jucat bine, nu Dinamo prost! Am vrut să facem spectacol pentru fanii noştri şi să răzbunăm înfrîngerea din tur. Îmi doresc să iasă Steaua campioană" (Daniel Opriţa, mijlocaş Petrolul)

"Am văzut portarul ieşit şi am zis că trebuie să încerc să dau un supergol! Petrolul se poate salva de la retrogradare, jucăm frumos, putem învinge pe oricine, chiar şi pe CFR" (Damien Boudjemaa, mijlocaş Petrolul)

"Se pare că vin numai la victorii istorice în Ştefan cel Mare, după succesul cu Steaua din 2004. Dinamo nu e cu nimic mai bună ca acum opt ani, nici atunci nu era de fapt numărul unu în România" (Vasili Hamutovski, portar Petrolul)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Mulţescu rîde de ei
Gheorghe Mulţescu era fericit la finalul partidei că, prin victoria obţinută, mai are şanse să salveze Petrolul de la retrogradare. Antrenorul de 60 de ani i-a înţepat însă pe "cîini": "Mă bucur că în scurt timp am schimbat faţa echipei, am perfecţionat jocul în atac. Celor de la Dinamo le-am făcut un bine bătîndu-i pentru că acum au timp să se ocupe doar de Cupa României. Să cîştige trofeul ăsta, să îndeplinească un obiectiv, că la titlu nu mai au nici o şansă".

Fotbal de Cascadorii rîsului
Dinamo s-a chinuit rău în prima repriză măcar să intre în careul Petrolului şi, dacă jocul prestat nu a făcut deliciul tribunei, a făcut-o prestaţia fotbaliştilor lui Ciobotariu. Pase greşite şi mingi scăpate printre picioare, însă faza meciului a oferit-o Pulhac în minutul 43. Fundaşul stînga a vrut să degajeze o minge, însă piciorul de sprijin i-a alunecat şi a şutat cu stîngul în pămînt, stîrnind hohote de rîs în tribune. În minutul 67, a fost schimbat într-un cor de fluierături şi înjurături.

Inbox:
- Spre finalul primei reprize, Rus a încercat să-l găsească pe Niculae, lipit de tuşă, cu o pasă din prima. Mingea s-a dus afară şi mijlocaşul i-a reproşat atacantului lipsa de reacţie, "Săgeată" răspunzîndu-i cu priviri ameninţătoare.
- Cei 500 de suporteri ai Petrolului i-au ironizat pe dinamovişti, scandînd: "Nu se aude nimic!". Roş-albii au venit în număr de 2.000 la stadion, însă şi-au încurajat echipa rareori.
- Florin Maxim a semnat, din postura de liber de contract, cu Petrolul la mijlocul săptămînii, iar aseară a debutat ca titular. Pompiliu Stoica, titularul obişnuit ca fundaş stînga, nu a prins nici lotul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
fcgeo
fcgeo  •  09 Aprilie 2012, 23:30

" Pompiliu Stoica, titularul obişnuit ca fundaş stînga, nu a prins nici lotul."FOARTE URAT DIN PARTEA LOR CA L-AU LASAT PE DINAFARA.NESIMTITII. DAR NU-I BAI CA-L IA BADEA LA DINAMO,CA FACE... "NEW DINAMO PENSIONARIO". SE MAI NUMESTE SI AZIL.

varanga53
varanga53  •  09 Aprilie 2012, 11:42
Postat de axg87 pe 09 Aprilie 2012, 08:33

cum se face ca a doua echipa iubita din Romania a fost ridicularizata in tibune? Daca erati pe locul 17 cati mai veneati la stadion? Lupii galbeni v-au dat la...stiti voi!!! FCP ALLEZ!!!

Amice, " a doua echipa cea mai iubita " poate fi Rapid,Craiova ,Timisoara ,Petrolul,etc., in nici intr-un caz "maidanezii" de la Dinamo !

axg87
axg87  •  09 Aprilie 2012, 08:37
Postat de iacobgabriel pe 08 Aprilie 2012, 13:29

mare blat. BLAT /BLAT/BLAT . nu se poate asa ceva . urmariti ce fac fundasii lui dinamo la golul 2 al petrolului !

Si la golul 3 iar au trantit meciul fundasii tai...nu au putut sa zboare porcii=))Iar la golul 1 trebuia neaparat sa fie foarfeca superba...asa pariase borcea=)) Iar in tribune iar dovada de blat..sigur cineva a pariat ca dimuiamo nu are fani nici macar cat are Petrolul doar femei si copii.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează