LIGA 1  ·  ALEGERI LPF

VIDEO Porumboiu aruncă bomba: „Dacă nu s-ar fi implicat, Dragomir ar fi fost și azi președintele LPF!”

Marti, 05 Februarie

Adrian Porumboiu a dezvăluit la GSP LIVE că este ferm convins că Dumitru Dragomir ar fi fost în continuare președinte la LPF dacă Victor Ponta, prim ministrul de la acea vremea, nu s-ar fi implicat în alegeri. 

„Mitică și Crăciunescu, când au ajuns sus și puteau să aplice regulamentul și să fie prieteni cu mine, s-au uitat în altă parte.

Eu când nu l-am votat pe Mitică, am făcut-o din respect pentru fotbal. Nu am ceva cu el. Mitică greșeste. Nu trebuia să vorbească. Îl pun într-o postură proastă.

Cred altceva însă. Mitică are tot dreptul să fie supărat în sinea lui. N-am făcut parte din niciun complot. Erau îngeri căzuți care mă sunau (n.r referire la Gigi Becali) de 3-4 ori pe zi.

Le-am zis că nu mă amestec. Dar dacă nu intervenea Ponta în modul în care a intervenit, Mitică era și azi președinte la Ligă fără probleme”, a zis Porumboiu la GSP LIVE.Anamaria Prodan a șocat la nunta fiicei lui Gigi Becali! Cum și-a făcut apariția

Libertatea

Comentarii (11)

comedy.central  •  06 Februarie 2019, 00:29
Postat de Soos Vilmos pe 05 Februarie 2019, 17:48

Pai da, schimbarea lui mitica nu a adus nici o alta schimbare in destinele fotbalului romanesc.

Acum dicteaza cooperativa gigistă a echipelor de fini, nasi si comune suburbane! Fotbalul românesc este datorita conjuncturii un fotbal de cumetrie gigistă!

turbozero  •  05 Februarie 2019, 19:40
Postat de Vlad Hartea pe 05 Februarie 2019, 15:38

Nu stiu cate lucruri bune a facut Ponta, dar debarcarea lui Mitica a fost un lucru extraordinar !! In acest fel s-a terminat in fotbalul romanesc cu cooperativele, prieteniile pe interese si jocurile de noroc intre maharii din fotbal !!

glumesti desigur sau nu gandesti deloc... degeaba iti dau exemple de blaturi inclusiv anul trecut si anul asta ca ma editeaza hartia de impachetat.. de exemplu ultimele 2 campioane au niste meciuri ciudate intre ele

Soos Vilmos  •  05 Februarie 2019, 17:48

Pai da, schimbarea lui mitica nu a adus nici o alta schimbare in destinele fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1