FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO „Prințul” Adrian Cristea se ia de Gică Hagi: „Ai greșit că l-ai lăsat pe Ianis să plece în Italia”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:00

Adrian Cristea, 35 de ani, fostul jucător al lui Dinamo și al FCSB-ului, a fost astăzi la GSP LIVE unde nu s-a ferit să-l critice pe Gică Hagi pentru că l-a lăsat pe Ianis să plece la Fiorentina în 2016.

„Mă gândeam și la Ianis Hagi că a făcut o greșeală că s-a dus la Fiorentina. Probabil a fost influențat de cei de la Fiorentina. Ianis e un jucător tehnic, îi place mingea, are un serviciu foarte bun. Lui îi place jocul mai deschis, mai pe atac.

Fizicul e problema jucătorilor români. Ianis trebuie să găsească o echipă în Spania să evolueze. Lovește și cu stângul și cu dreptul, are o îndemânare foarte bună. Suferă la fizic”, a declarat Adrian Cristea la GSP LIVE.

Ianis Hagi a fost recuperat de Viitorul în 2018 în schimbul a două milioane de euro.

URMĂREȘTE ÎNTREAGA EMISIUNE MAI JOS

Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 09:01, pe platforma video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, acolo unde poți intra în dezbatere la secțiunea de comentarii. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2058715547678111
Daniel Vasilescu  •  04 Aprilie 2019, 13:52

Adriane alți la 35 de ani joacá incá,şi chiar foarte bine.Tu talentatule joci la nunți şi botezuri. Numai de la tine nu mai primea Hagii sfaturi.

francescoli1974
francescoli1974  •  04 Aprilie 2019, 13:03
Postat de bettina46 pe 04 Aprilie 2019, 11:09

Iar va luati deHagi! Orice lucru este bun daca il pune in lumina nefavorabila Nationala are deja 7-8 jucatori pe care i-a format el dar uite ce tare a gresit ca Ianis a plecat in Italia!

Si unde suntem cu jucătorii lui Hagi la națională la toate categoriile de vârstă ,în ce urnă și ce bătăi luam de la toți descultii?

bogat
bogat  •  04 Aprilie 2019, 12:34

S-a gasit Suca sa dea lectii de cum trebuie sa se pregateasca jucatorii romani si unde sa se transfere. Un puturos care nu a reusit nimic la Standard Liege unde a fost luat "pe pile" de Rednic ii spune lui Hagi ca fi'so nu trebuia transferat la Fiorentina. Fraierul asta nici nu visa sa-l ia vreodata Fiorentina si-si da cu parerea. Iar dupa ce spune ca fizicul e problema ii recomanda lui Ianis sa se transfere in Spania. Adica intr-un campionat de viteza si de angajament fizic, poate cel mai solicitant dpdv fizic dupa Premier League. Bai Pacala, inainte de orice transfer Ianis ar trebui sa puna mana serios sa-si imbunatateasca fizicul si viteza. Astea il pot face un jucator cu adevarat bun care sa se poata gandi sa plece in Spania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează