FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - ACS POLI 1-1

VIDEO Puncte irosite » CSMS Iași a pierdut un tempo important în lupta cu ASA după ce a scos doar un egal cu ACS Poli, 1-1

Eforturile lui Andrei Cristea (stânga) nu au fost suficiente pentru a aduce victoria gazdelor // FOTO Agerpres
Eforturile lui Andrei Cristea (stânga) nu au fost suficiente pentru a aduce victoria gazdelor // FOTO Agerpres

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

Ieșenii au urcat pe loc de play-off, însă au pierdut un tempo important în lupta cu ASA.

Deşi a rămas în bătaia vântului după arestarea primarului Gheorghe Nichita, deşi a redus bugetul de salarii în iarnă când a făcut un singur transfer sonor, Andrei Cristea, Iaşiul ajunsese la un pas de miracol, calificarea în premieră în cupele europene. Pentru a continua să spere că poate depăşi ASA, CSMS nu a luat în calcul decât victoria în partida de aseară, cu Timişoara.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Drept urmare, contrar stilului obişnuit, prudent, Napoli a comandat o tactică total ofensivă, duelul cu bănăţenii având sens unic în prima repriză. Imprecizia moldovenilor a făcut însă ca Strauss să scape cu faţa curată în ciuda celor nouă încercări ale gazdelor. Mai mult, alb-albaștrii au ajuns să fie bucuroşi de remiza albă de la pauză pentru că Bărbuţ a trăsnit transversala în minutul 37, la singura replică a oaspeţilor.

Final incendiar

Corul de aproape 3.000 de oameni care au scandat des la unison numele Iaşiului a continuat să dea adrenalină gazdelor şi după odihnă. Nu însă şi luciditate! Drept urmare, presiunea permanentă a CSMS s-a translat greu pe tabelă, abia în minutul 75, când Cristea a spart lacătul timişorenilor: 1-0!

Euforia amfitrionilor a durat însă prea mult, lucru de care a profitat Ovidiu Popescu, care a egalat peste numai 3 minute la capătul unei faze de excepție: 1-1! Finalul s-a jucat cu pulsul 200, Bărbuţ (85) şi Golubovici (90) trecând pe lângă gol şi victorie.

Iaşiul urcă astfel pe loc de play-off, însă senzaţia generală e de regret, "plăieșii" considerând că au pierdut două puncte uriaşe în cursa indirectă cu Mureșul.

 "Suntem pe 6, acum sperăm ca duminică să câștige CFR în fața lui ASA. Speranțe la play-off mai sunt. Până la partida cu Steaua mai e meciul de la Cluj, decisiv pentru soarta noastră"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Pentru noi, duelul cu Petrolul, de runda viitoare, e de 6 puncte. Nu mă deranjează că se discută despre înlocuirea mea. Antrenorii care n-au rezultate riscă să fie demiși, e normal"
Florin Marin, antrenor ACS Poli

"Păcat că n-am învins, acum rămânem la mâna rezultatelor. Cu Steaua va fi extraordinar de greu! Vorbim de simbolul fotbalului românesc, de cea mai bună echipă din România"
Andrei Cristea, atacant CSMS Iaşi

"Şansele noastre pentru play-off erau oricum destul de mici, iar după acest meci s-au făcut şi mai mici. E aproape imposibil să mai ajungem în primele 6, dar speranţa moare ultima"
Ionuţ Voicu, căpitan  CSMS Iaşi

csms acs 1 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
id45
id45  •  21 Februarie 2016, 13:19
Postat de mircea_cjn pe 21 Februarie 2016, 10:20

Cinstit, n-are CSMS , deocamdată, față de cupele europene. ASA e mai buna.

Din aceasta cauza , ASA , va avea meci usor la Cluj , nu ??? - In Romania , banii vorbesc , pardon , golaniile facute .. aduc locul in div A ! Pariuri facute de jucatori , antrenori , presedinti care schimba cluburile asa cum vor muschii lor , intr-o tara in care un muritor de foame fura un porumb si face 10 ani de puscarie , un idiot accidenteaza mortal oameni si face un *** cu suspendare , oameni penali care in puscarie in loc sa munceasca pentru statul roman , scriu carti dand copypaste ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea_cjn
mircea_cjn  •  21 Februarie 2016, 10:20

Cinstit, n-are CSMS , deocamdată, față de cupele europene. ASA e mai buna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează