LIGA 1  ·  PETROLUL - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Puncte mîncate de "lupi" » CFR Cluj a scos doar un egal în deplasarea de la Ploieşti, scor 1-1

Hamza a mai făcut o victimă celebră, după ce runda trecută se distrase cu fundaşii lui Dinamo // Foto: Alex Nicodim (Ploieşti)
Hamza a mai făcut o victimă celebră, după ce runda trecută se distrase cu fundaşii lui Dinamo // Foto: Alex Nicodim (Ploieşti)

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 aprilie 2012 01:50

Clujul şi-a topit din avansul faţă de urmăritoare la Ploieşti. Andone poate fi fericit c-a scăpat nebătut şi îngrijorat din cauza slăbiciunii echipei lui. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

CFR e liderul pe care l-a uitat Dumnezeu pe primul loc, deşi el nu joacă nimic, iar Petrolul trebuie să fie victima vreunui blestem, de vreme ce continuă să tremure de teama retrogradării oricîte echipe mari ar chinui. După ce au şocat-o pe Dinamo şi i-au schimbat antrenorul, Boudjemaa, un Mesut Ozil al amatorilor francezi, şi omul-foarfece Hamza i-au arătat şi Clujului cine sînt granzii, de fapt.

Spectacolul gazdelor
Balonul se plimbase o dată pe bara lui Beto înainte ca Petrolul să schimbe tabela din penalty şi valurile galben-albastre din tribune se potriveau perfect cu jocul exuberant al trupei cosmopolite pe care ai senzaţia că Gigi Mulţescu doar o lasă să joace. Că doar nu antrenează el driblingurile cu care Boudjemaa intră în adversari şi dispare cu tot cu minge! Vişiniii au pierdut duelurile şi şi-au pierdut minţile, o explicaţie pentru procedeul cu care Camora, fundaşul cu nume ce dă fiori, a degajat capul lui Opriţa în locul mingii. Apărătorul portughez a luat "roşu" şi, fără el, oamenii lui Andone s-au chinuit şi mai tare să treacă de centrul terenului.

Norocul oaspeţilor
În special fiindcă ploieştenii "arestaseră" mingea şi împingeau peste Beto sistemul de criză al lui Andone, 4-2-1-2. Oricum, nici o tactică din cărţi nu l-ar mai fi salvat pe "Fălcos" dacă mingea nu ar mai fi rămas o dată pe bară, cu Mustivar privind disperat. Ghinionişti, talentaţi şi imprudenţi, "lupii" s-au trezit că s-a făcut 1-1 în plin show al lor. CFR a marcat iar din nimic, ca mai toate reuşitele ei din acest sezon. Tot Ronny, la fel ca la Vaslui. Şi iar 1-1, ca în Moldova. Clujul se tîrăşte spre finalul unui campionat pe care are şanse să-l cîştige numai fiindcă rivalele lui suferă cam la fel.

"Am simţit că s-a rupt ceva în mine cînd a ratat Ganea, la ultima fază, dar trebuie să fim corecţi, ar fi fost nedrept dacă băteam. Petrolul a jucat excelent în prima repriză" (Ioan Andone, antrenor CFR)

"Nu am făcut un meci prea bun, dar în repriza a doua am arătat a echipă. Am cîştigat agresivitate şi atitudine. Mai e mult de muncă pentru a cîştiga titlul" (Ioan Andone, antrenor CFR)

"Sînt mort, nu ştiu dacă mai trăiesc după meciul ăsta în care am ratat 8 ocazii de gol şi am fost egalaţi din cauza apărătorilor care dorm! Domnul Hamza mi-a ratat 4-5 oportunităţi imense de gol!" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul)

"Dacă o să iasă CFR campioană, înseamnă că noi sîntem de Champions League!" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul

16-6 a fost raportul şuturilor la poartă, în favoarea gazdelor, dintre care 4-3 cadrate. Posesia a fost egalăO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (259)
albusibiu  •  17 Aprilie 2012, 10:06
Postat de arsenall2 pe 14 Aprilie 2012, 21:01

CFR-ULE DU-TE BRE IN UNGARIA SI JOACA ACOLO,CA AU FOTBAL BUN AIA SI CORECT(SANCHI) SI I-AI SI PE VOINTA SIBIU CA TREMURA CHILOTII PE EI,CA VINE PETROLUL PESTE EI!!

Poate inveti si tu sa scrii romaneste, romanule. Ce zici, ar fi o idee buna? :)

energyzatu  •  15 Aprilie 2012, 07:46

puncte mancate de lupi ??! Petrolu a pierdut 2 puncte si cfr a castigat 1 punct... felicitari pt echipa Petrolu... un stadion superb si un public pe masura !!!!

arsenall2  •  14 Aprilie 2012, 21:01

CFR-ULE DU-TE BRE IN UNGARIA SI JOACA ACOLO,CA AU FOTBAL BUN AIA SI CORECT(SANCHI) SI I-AI SI PE VOINTA SIBIU CA TREMURA CHILOTII PE EI,CA VINE PETROLUL PESTE EI!!

Vezi toate comentariile (259 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1