FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC BRAŞOV 1-0

VIDEO Punctele lui Rîmniceanu » Portarul Chiajnei a fost decisiv în meciul cu Braşov, scor 1-0

În unele momente, ambele formații au întors spatele mingii // Foto: Mediafax
În unele momente, ambele formații au întors spatele mingii // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2013 23:55

Echipa lui Chirilă putea cîştiga lejer după cîte ocazii şi-a creat în prima parte, apoi a avut nevoie de inspiraţia portarului, care a apărat un penalty în minutul 87.

"Stegarii" nu au nici o scuză! Chiajna jucase bine cu Astra, cîştigase, deci Pelici trebuia să se pregătească pentru un meci greu. N-a fost aşa. Apărarea a fost vraişte, iar băieţii lui Chirilă au făcut ce au vrut în careul oaspeţilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Welington a driblat în careu şi i-a pasat lui Serediuc, care a tras direct în singurul om care era pe linia porţii, Străuţ. Următoarea fază? La indigo! Acelaşi Serediuc a rămas într-o poziţie favorabilă, dar a şutat în acelaşi Străuţ! Noroc că Roşu a fost pe fază şi a trimis cu capul în poartă: 1-0!

După gol, potopul! Potop de monotonie. A mai animat jocul Surdu, cu o bară, dar cam atît. Pînă în ultimele 10 minute, cînd a început nebunia: Coşereanu a făcut o "indirectă" în careu, iar Melinte un henţ şi penalty pentru Braşov.

Surdu însă şi-a refuzat şansa de a deveni eroul ardelenilor şi l-a făcut mare pe Rîmniceanu! Punctele rămîn la Chiajna, pentru galben-negri situaţia devine alarmantă.

"Am avut puţină şansă, dar tactic am dominat clar meciul. Jucăm cu 6-7 jucători sub 21 de ani în prima ligă şi o facem din ce în ce mai bine!" (Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna)

591772-concordia-brasov.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează