FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VOINŢA 0-0

VIDEO Punctuleţul lui Mingote » Portarul Pandurilor a fost eroul principal al meciului cu Voinţa, scor 0-0

Mingote a strîns 4 sezoane în Liga 1
Mingote a strîns 4 sezoane în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 10:25

Pandurii lui Grigoraş au rămas fără victorie în 2012, însă ar fi putut şi pierde dacă nu era goalkeeper-ul lusitan. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Cînd nu-i au în faţă pe "cîini" sau pe cei de la CFR, oamenii lui Grigoraş sînt nişte băieţi cuminţi. Fără agresivitate, fără clarviziune şi fără spiritul de luptă arătăt contra fruntaşelor. Asta s-a întîmplat şi în prima parte a întîlnirii de aseară cu Voinţa, atunci cînd Voiculeţ şi compania au părut o echipă neputincioasă. Degeaba au încercat şuturile de la distanţă Nistor şi Voiculeţ, Miron a fost mereu pe fază. Sibienii au venit să joace la "ciupeală", economicos, iar în primele 45 de minute acest lucru le-a ieşit la perfecţie.

Ratangiul Zăgrean
Deşi Grigoraş s-a agitat tot mai intens pe bancă, ocaziile au apărut la poarta propriei echipe. Zăgrean a fost însă ratangiul de serviciu, el remarcîndu-l în două rînduri pe Mingote. Jucătorii lui Grig nu s-au regăsit, dar Tătar l-a iertat şi el pe lusitanul-gorjeanul din poarta Pandurilor. Un egal tern, care aduce cu picioarele pe pămînt mult lăudata echipă a lui Grigoraş.

Inbox:
- Voinţa a rămas fără căpitan în minutul 38, atunci cînd Nicolae Grigore s-a accidentat. Veteranul sibian a suferit o întindere după ce s-a aruncat la sacrificiu în faţa lui Ibeh.
- Petre Grigoraş l-a lăsat în afara lotului pe brazilianul Cardoso. Acesta a făcut mai multe erori în această primăvara, iar Grig a decis să-l pedepsească.
- În absenţa lui Pintilii, suspendat, căpitan la Pandurii a fost goalkeeper-ul portughez Mingote.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
staneang
staneang  •  21 Martie 2012, 07:34

Bvo Vointa pt punctul obtinut.Greu in primul an.Sper sa-l vad pe Grigore cat mai repede in teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează