LIGA 1  ·  PANDURII - VOINŢA 0-0

VIDEO Punctuleţul lui Mingote » Portarul Pandurilor a fost eroul principal al meciului cu Voinţa, scor 0-0

Mingote a strîns 4 sezoane în Liga 1
Mingote a strîns 4 sezoane în Liga 1

Articol de — Miercuri, 21 Martie 2012, 00:00

Pandurii lui Grigoraş au rămas fără victorie în 2012, însă ar fi putut şi pierde dacă nu era goalkeeper-ul lusitan. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Cînd nu-i au în faţă pe "cîini" sau pe cei de la CFR, oamenii lui Grigoraş sînt nişte băieţi cuminţi. Fără agresivitate, fără clarviziune şi fără spiritul de luptă arătăt contra fruntaşelor. Asta s-a întîmplat şi în prima parte a întîlnirii de aseară cu Voinţa, atunci cînd Voiculeţ şi compania au părut o echipă neputincioasă. Degeaba au încercat şuturile de la distanţă Nistor şi Voiculeţ, Miron a fost mereu pe fază. Sibienii au venit să joace la "ciupeală", economicos, iar în primele 45 de minute acest lucru le-a ieşit la perfecţie.

Ratangiul Zăgrean
Deşi Grigoraş s-a agitat tot mai intens pe bancă, ocaziile au apărut la poarta propriei echipe. Zăgrean a fost însă ratangiul de serviciu, el remarcîndu-l în două rînduri pe Mingote. Jucătorii lui Grig nu s-au regăsit, dar Tătar l-a iertat şi el pe lusitanul-gorjeanul din poarta Pandurilor. Un egal tern, care aduce cu picioarele pe pămînt mult lăudata echipă a lui Grigoraş.

Inbox:
- Voinţa a rămas fără căpitan în minutul 38, atunci cînd Nicolae Grigore s-a accidentat. Veteranul sibian a suferit o întindere după ce s-a aruncat la sacrificiu în faţa lui Ibeh.
- Petre Grigoraş l-a lăsat în afara lotului pe brazilianul Cardoso. Acesta a făcut mai multe erori în această primăvara, iar Grig a decis să-l pedepsească.
- În absenţa lui Pintilii, suspendat, căpitan la Pandurii a fost goalkeeper-ul portughez Mingote.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

staneang  •  21 Martie 2012, 07:34

Bvo Vointa pt punctul obtinut.Greu in primul an.Sper sa-l vad pe Grigore cat mai repede in teren.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1