FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - OŢELUL 3-1

VIDEO ”Puriul” nu calcă strîmb » Astra a cîştigat şi meciul cu Oţelul, scor 3-1

Fatai (în centru) a marcat 8 goluri în acest sezon
Fatai (în centru) a marcat 8 goluri în acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 22:31

Mircea Rednic e neînvins de la sosirea sa pe banca Astrei, ploieştenii strîngînd zece puncte în patru etape.

Cei 400 de spectatori prezenţi aseară pe stadionul Astra ar fi trebuit să primească gratis energizant şi cafea pentru a nu adormi în primele 45 de minute. Atît de plictisitoare a fost reprezentaţia celor două echipe. Cînd pleoapele oamenilor din tribune se pregăteau să se lipească definitiv, Fatai l-a păcălit pe Perendija, adormit şi el în ghete, iar acesta l-a faultat în careu. Tot nigerianul a transformat penalty-ul (VIDEO), iar Rednic zîmbea şmechereşte pe bancă.

La pauză, Dorinel şi-a scuturat serios jucătorii, iar aceştia au dictat ritmul. Didi a egalat în minutul 64 (VIDEO), la o fază în care s-a şutat mai mult la poartă decît în tot meciul.

Ploieştenii s-au enervat pe tupeul gălăţenilor, iar Spadacio a taxat o ieşire aiurea la ofsaid a oamenilor lui Dorinel Munteanu şi a punctat pentru 2-1 (VIDEO). Perendija s-a făcut apoi de rîs, dîndu-i lui Fatai ocazia să reuşească "dubla" (VIDEO). Astra e pe val, iar Oţelul a uitat cum arată locurile de cupe europene.

"Ne gîndim la Europa League, chiar dacă acest lucru ar părea un miracol. Rezultatele din ultimul timp ne dau însă speranţe" (Mihai Teja, antrenor secund Astra)

"Vreau să ajung golgeterul campionatului, ăsta e visul meu. Rednic ştie să ne motiveze, sper să continue la noi şi din vară!" (Khedire Fatai, atacant Astra)

"Voi discuta cu preşedintele Marius Stan să vedem ce e de făcut pentru binele Galaţiul. Nu-mi explic tratarea incorectă a jocului ca şi la cel cu Steaua" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
m.i.
m.i.  •  22 Aprilie 2012, 10:00

ASTRA castiga campionatul!

ertyuiop
ertyuiop  •  21 Aprilie 2012, 14:08
Postat de duta_dd pe 21 Aprilie 2012, 09:27

pai cum sa nu bata campiona de paie .... a fost facuta campiona o echipa super-mediocra cu antrenor super-mediocru doar pe interese...

Frustrare mare caine? Liga Campionilor interzisa maidanezilor.....voi jucati super, "granzilor"!

ertyuiop
ertyuiop  •  21 Aprilie 2012, 14:06

n-a vazut nimeni maniera de arbitraj? penalty nu a fost, ofsideuri date aiurea, galben si lovitura libera de la 17 m la un picior pus pe balon......nu striga nimeni la Otelul asa ca nu se cunoaste! Dinu Vama sa traiasca.....nici macar nui era un meci in care punctele sa fie importante.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează