FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - UNIREA URZICENI 2-0

VIDEO Pustai ca Jose Mourinho

Articol de - Publicat luni, 25 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 11:49

Tehnicianul celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai, a venit la conferinţa de presă foarte fericit după succesul cu Unirea Urziceni, scor 2-0, echipa s-a acumulînd deja 43 de puncte în actuala ediţie de campionat.

Profesorul nu a vrut să vorbească despre meci şi l-a parafrazat pe celebrul antrenor de la Real Madrid, portughezul Jose Mourinho. “Odată cu sărbătorile pascale Gaz Metan a trecut peste perioada nefastă a rezultatelor. Parafrazîndu-l pe Mourinho vreau să îi felicit pe jucători, pe spectatori, care au venit în număr mare la stadion, şi pe mine.

Dedic Victoria familiei mele mai ales că băiatul meu a împlinit 18 ani şi abia acum văd că îmbătrînesc pe marginea terenului, mai ales în clipele în care mingea loveşte de două ori bara. Sînt foarte bucuros că am putut oferi spectatorilor o partidă frumoasă cu un rezultat bun”, a concluzionat Cristi Pustai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
horatiu_fcd
horatiu_fcd  •  27 Aprilie 2011, 12:50

o partida frumoasa nea cristi? am fost si eu la primul meci al nostru (deh, sunt la faculta in alt oras si am si slujba...) si am ramas foarte dezamagit. un meci slab, in care gazu parca nu voia sa forteze, unirea parca nu putea... a fost un meci urat. am avut foarte putine ocazii. sincer asteptam la un cu totul alt meci. sper sa nu jucam asa si in urmatoarele meciuri ca o sa fie jale mare.

gazistu
gazistu  •  26 Aprilie 2011, 10:56

dedica cat mai multe victorii ca avem destule 0-0 acasa, cu echipe care trebuiau batute.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează