LIGA 1  ·  GAZ METAN - UNIREA URZICENI 2-0

VIDEO Pustai ca Jose Mourinho

Articol de — Luni, 25 Aprilie 2011, 00:00

Tehnicianul celor de la Gaz Metan, Cristi Pustai, a venit la conferinţa de presă foarte fericit după succesul cu Unirea Urziceni, scor 2-0, echipa s-a acumulînd deja 43 de puncte în actuala ediţie de campionat.

Profesorul nu a vrut să vorbească despre meci şi l-a parafrazat pe celebrul antrenor de la Real Madrid, portughezul Jose Mourinho. “Odată cu sărbătorile pascale Gaz Metan a trecut peste perioada nefastă a rezultatelor. Parafrazîndu-l pe Mourinho vreau să îi felicit pe jucători, pe spectatori, care au venit în număr mare la stadion, şi pe mine.

Dedic Victoria familiei mele mai ales că băiatul meu a împlinit 18 ani şi abia acum văd că îmbătrînesc pe marginea terenului, mai ales în clipele în care mingea loveşte de două ori bara. Sînt foarte bucuros că am putut oferi spectatorilor o partidă frumoasă cu un rezultat bun”, a concluzionat Cristi Pustai.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

horatiu_fcd  •  27 Aprilie 2011, 12:50

o partida frumoasa nea cristi? am fost si eu la primul meci al nostru (deh, sunt la faculta in alt oras si am si slujba...) si am ramas foarte dezamagit. un meci slab, in care gazu parca nu voia sa forteze, unirea parca nu putea... a fost un meci urat. am avut foarte putine ocazii. sincer asteptam la un cu totul alt meci. sper sa nu jucam asa si in urmatoarele meciuri ca o sa fie jale mare.

gazistu  •  26 Aprilie 2011, 10:56

dedica cat mai multe victorii ca avem destule 0-0 acasa, cu echipe care trebuiau batute.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1