FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 3-0

VIDEO Puștii chiar nu glumesc! Viitorul a făcut spectacol cu Voluntari și urcă pe 2 în clasament, scor 3-0

Sub privirile suspendatului Hagi, Răzvan Marin și ceilalți copii ai Viitorului s-au dezlănțuit
Sub privirile suspendatului Hagi, Răzvan Marin și ceilalți copii ai Viitorului s-au dezlănțuit

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2015 00:00

Echipa lui Hagi a făcut spectacol și aseară și e o candidată cît se poate de serioasă la titlu.

Înfrîngerea din derby-ul cu Steaua, de etapa trecută, a fost doar un accident de traseu pentru trupa lui Gică Hagi, care și-a revenit instant și a demonstrat o forță ofensivă teribilă și aseară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Asta deși prima mare ocazie a partidei a fost semnată de ilfoveni, Mihai Costea (12). Da, acel Costea care a jucat ultimul său meci oficial în august 2013!

Oaspeții însă s-au stins treptat, spre disperarea lui Stoican, care a cedat nervos pe margine şi a lovit cu pumnul într-o cutie frigorifică, în vreme ce, dincolo, prestația Viitorului creștea de la un minut la altul, iar pe fața "Regelui" apăreau zîmbete.

Specialitatea casei

Ușor-ușor, stilul fotbalistic al Viitorului împrumută ceva din magicianul Hagi din perioada sa de glorie, mai exact execuţiile de efect.

În urma unei astfel de acțiuni, Aganovici a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după ce l-a umilit pe Achim, Bănel Nicoliţă a marcat la doar 5 minute după ce a intrat în teren, cu un şut de la aproape 30 de metri, în poarta părăsită de Balauru, iar Mitrea, fundaşul golgeter din sezonul trecut, a înscris şi el în ultimul minut de joc, cu capul, după o centrare excelentă a lui Răzvan Marin.

Alb-albaștrii de la Ovidiu nu glumesc deloc, și dacă Steaua, Astra și ceilalți granzi mai calcă mult greșit, chiar pot lupta cu șanse la titlu!

"Ne dorim să cîştigăm toate meciurile. Înfrîngerea cu Steaua a fost o întîmplare, nimic mai mult"
Bogdan Mitrea, fundaş Viitorul

"Lucrăm foarte mult la antrenamente fazele de atac. Cu Steaua nu ne-a ieşit foarte bine, dar acum aţi văzut cu adevărat rezultatele muncii noastre"
Adnan Aganovici, atacant Viitorul

"Jucătorii nou-veniţi au ajuns după perioade lungi de inactivitate. Mihai Costea este unul dintre ei, poate mult mai mult, am mare încredere în el, va creşte cu siguranţă"
Flavius Stoican, antrenor FC Voluntari

"Am făcut o pauză cam mare, mi-a fost greu, acum nu sînt sută la sută, însă sper să îmi revin cît mai repede. Momentan nu am ritm de joc"
Mihai Costea, atacant FC Voluntari

viitorul voluntari 3 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  15 Septembrie 2015, 12:40
Postat de sameertx pe 15 Septembrie 2015, 09:18

sper ca Viitorul sa castige campionatul!

gata, dinamovistii se resemneaza? daca Dinamo nu poate, sa castige Viitorul :)))))) important e sa va primeasca cei de la Cupa Marbella la inca un turneu.. anul viitor vreti sa va uitati la meciurile Viitorului din cupele europene tot la tv? galeria Dinamoooooo.. vesnic la tv...

vasglo
vasglo  •  15 Septembrie 2015, 10:04

Daca marcatorii Aganovici, Nicolita si Mitrea sunt "pusti", atunci Victor Vranceanu are grave probleme de intelegere a fenomenului!..:))

ralffy_mr
ralffy_mr  •  15 Septembrie 2015, 09:57
Postat de turbozero pe 15 Septembrie 2015, 09:09

plus ca toate golurile au fost marcate de jucatori de peste 27 de ani.. mai teminati cu minciuna asta de ca ca demie

trebuie cumva o regula?? jucatorii transferati n-au voie sa inscrie pt Viitorul?? Au fost adusi jucatori pt a forma o echipa... Hagi a facut asta.. e echipa lui. Toate meritele ii revin lui.. indiferent cine inscrie. Si da..etapa asta au dat gol cei trei! mai stii si pe ceilalti care au inscris de la inceputul campionatului? si assisturile!??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează