FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - RAPID 1-0

VIDEO Rapid a avut gol valabil cu FC Braşov

1. N-a fost ofsaid la golul de 1-0 +1   FOTO
1. N-a fost ofsaid la golul de 1-0

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 23:08

În minutul 85, giuleştenii au egalat, însă asistentul Ciprian Danşa a ridicat fanionul, deşi Grigorie se afla cel mult pe linia balonului


Meciul a fost decis de două faze extrem de greu de judecat de acelaşi asistent, e vorba despre Ciprian Danşa. La una dintre ele a judecat perfect, la cealaltă a greşit.

1. N-a fost ofsaid la golul de 1-0
În minutul 36, Braşov a marcat prin Viveiros, care a plecat de la limita ofsaidului. Reluările TV au demonstrat că, în momentul pasei, mijlocaşul argentinian al celor de sub Tîmpa nu se afla în poziţie afară din joc, decizia lui Danşa fiind corectă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

2. N-a fost ofsaid nici la Grigorie
În minutul 85, a marcat şi Rapid, însă Danşa a ridicat fanionul indicînd poziţie afară din joc la Grigorie. Reluările arată însă că Grigorie e cel mult pe aceeaşi linie cu mingea în momentul în care Deac îi pasează. Chiar dacă faza e extrem de greu de apreciat, Danşa a greşit anulînd golul.


11-4 era, pînă la meciul de aseară, raportul Rapidului în privinţa erorilor pro-contra ale arbitrilor, doar CFR fiind mai avantajată ca trupa din Grant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ucluj2011
ucluj2011  •  26 Martie 2012, 18:15

Mai "specialistilor" astia doi de sub mine , dupa ce ca vorbiti ca sa nu adormiti mai aveti si gura mare , mai ales ala de la cimitir. NU afost offsite. Punct. S-au pronuntat oameni mai in masura decit voi.

tonimirea
tonimirea  •  26 Martie 2012, 10:39

Mai cuibarule off-side este pentru ca intre jucatorul care a primit si linia portii nu se afla portarul. Oricum a fost off-side clar pentru ca in momentul pasei nu se afla pe linie cu jucatorul care a pasat.

hanmocar
hanmocar  •  26 Martie 2012, 10:31

Zii sa zaci citi ani ai ca n-a fost offside !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close